Si daca am certificat de mostenitor pot sa intru in posesia terenului .cumparatorul a decedat si terenul il lucreaza fiul lui am o sansa sa intru in posesia terenului ? Va multumesc pentru raspuns
Buna ziua mama mea a vandut cu chitanta de pana un teren arabil si ambi au decedat eu sant unica mostenitoare si va intreb daca eu in calitate de mostenitor pot sa intru in posesia acelui teren la primarie mama este propietara ea platea impozit pe acel teren va rog datimi un raspuns va multumesc
Buna ziua doamna executor am si eu o intrebare daca doriti sa-mi raspundeti mama mea a vandut un teren agricol cu chitanta de mana in care eu nu am stiut iar mama si cumparatorul au decedat si eu am aflat de la primarie ca mama figureaza cu 3,5ha de teren eu sant unica mostenitoare. Eu mai pot sa intru in posesia acelui teren in care a fost dat de mama cu chitanta de mana iar acum terenul il lucreaza fiul cumparatorului va multumesc
Da dar nu a vrut cumparatorul sa faca acte si cumparatorul a decedat si el si il foloseste fiul lui cum pot sa intru in posesia terenului daca e cu chitanta de mana si ambi sand decedati
Cumparatorul doar se foloseste de el dar la primarie mama platea inpozitul la pamant ea e trecuta la primarie cu 3.5 ha si vam intrebat daca pot sal recuperez sa intru in posesia lui
Cel care voloseste pamantul nu plateste impozit pe pamant si titlul de propietate e la el dar la primarie mama figureaza cu pamant iar mama a decedat pot sa intru eu in posesia pamantului daca nu am titlul de propietate ca cumparatorul nu vrea sa mil dea ce pot sa fac va rog ajutatima pamantul e cu chitanta de mana de 15 ani
Mama mea a vandut un teren agricol cu chitanta de mana de 15 ani si ea acum a decedat eu sant unica mostenitoare mai pot sa intru eu in posesia acelui teren.