avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Activitate Ro_mariana2006@yahoo.com

Activitate Ro_mariana2006@yahoo.com

Va rog sa-mi comunicati motivarea hotararii de respingere a chemarii in judecata. Sunt in proces cu CEC si m-as bucura daca sunteti avocat pentru a ne uni cunostintele si a ne recupera banii.
Discuție RECURS
Mai este obligatoriu sa fiu reprezentat in recurs de avocat?
Exact. AM SENTINTA CIVILA DIN 25.10.2016. M-am adresat unui birou de executare silita cu cerere de executare silita, am achitat onorariul si ...nimic. Acum nici nu-mi mai raspunde la e-mail.
Buna ziua,
Debitorul este persoana juridica si am constatat ca are acum firma in insolventa .Executorul mi-a comunicat faptul ca a solicitat informatii de la ANAF, iat cf. Declaratiei 394 debitorul nu mai are relatii comerciale din luna martie 2017. De asemenea mentioneaza ca a facut demersuri la DITL pt. comunicarea bunurilor mobile si imobile ale debitorului, insa acesta nu detine bunuri in proprietate.S-au emis adrese de proprire catre tertii cu care debitorul a fost identificat ca avand relatii comerciale, precum si catre BCR. Cf. rasounsului primit de la BCR, debitorul are mai multe propiri pe cont infiintate de AFP Sector 2, iat tertii popriti nu au comunicat nici un raspuns.
Multumesc.
Cu stima
După decizia judecătorească definitiva, executorul a procedat la recuperarea prejudiciului, insa debitorul nu deținea bunuri care sa poată fi executate. Ce i de făcut? Mulțumesc
Sunt importator si vand marfa la distribuitor sau diverse firme. Toti platesc prin op in banca. Întâmplător mi s a mai solicitat si de catre o persoana fizica, livrand prin curier rapid cu plata ramburs cash. Ce i de făcut?
D-le avocat, aveti dreptate. Statul invoca starea de pericol asupra sanatatii ,,porcilor sai"! atata timp cat nu dauneaza sanatatii populatiei cum insasi DVS a spus din cate am retinut. Chiar atat de mult le ..aia" grija pe autoritati de sanatatea porcilor cetatenilor? Sa fim seriosi si sa mai si gandim!Cati porci a ucis virusul porcin african si cati porci au ucis autoritatile? DAEA apara de aceasta data interese oculte in opinia mea. La emisiunea lui Radu Tudor a prezentat o statisctica:
Porci morti identificati(dar nu se stie de ce)- cca 1397
Porci ucisi de aurtoritati: cca 51000
Porci morti si ucisi in ferme(fara a preciza separat - cca 90000
Total porci omorati: cca 143000
Intrebare: -cati porci a ucis virusul porcin african si cati a ucis virusul uman europeano-roman?
- cum se face ca acest virus vezi doamne a trecut din Ucraina la noi si porcii lor nu au trecut si in Ungaria?
Va recomand sa mai reflectati!
Ce formular trebuie depus pentru a putea renunta la calitatea de platitor de TVA? Fiind însă importator de bunuri materiale sunt obligat să plătesc TVA in vama. Cum pot recupera banii plătiți in vama la ridicarea bunurilor importate?
Pot sa renunț la forma de platitor TVA daca cifra de afaceri este sub cea prevazuta legal, respectiv de sub 50.000 lei? Ce formular trebuie sa depun la Anaf? Si cum pot recupera TVA - ul platit in vama la un import de bunuri?