avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Activitate N3got3i

Activitate N3got3i

Discuție Moștenire
Ce se poate face în cazul în care o casa a fost moștenită, iar unul din moștenitori vrea ramburs pentru partea lui ? In situatia in care ceilalți moștenitori nu-și permit sa plătească si nici nu vor sa vândă casa.
Tatal meu a decedat in urma cu un an, am facut succesiune si urmasi suntem eu, fratele meu si o parte are si mama vitrega cu care tata era casatorit de vreo 7 ani. Imediat dupa deces aceasta a parasit casa si nu am auzit de ea. In tot acest timp eu si fratele meu am platit asigurarea casei, legarea obligatorie la canalizare si toate celelalte dari plus ca am primit o scrisoare care spune ca tatal meu a incasat 8000 lei din pensia bunicului dupa ce acesta a decedat si ca noi trebuie sa i platim inapoi ca urmasi ( inclusiv ea ). Acum dupa 1 an, ea a venit la parastas si a venit acasa si a luat mobila si electrocasnicele. Ce pot face in privinta ei ? Tinand cont ca eu ii platesc toate datoriile si ea vine si ia lucruri din casa. Multumesc
Discuție Pensia privata
Tata a decedat recent la 58 de ani, inca lucra. Ce se intampla cu pensia lui privata?
Tata a decedat recent si am aflat ca avea 2 credite la banca. Ce se intampla cu acestea? Datoriile vor fi mostenite de mine ?