avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Activitate Alinadop

Activitate Alinadop

Așa se întâmplă acum la mine unde am lucrat s au perindat sute de fete care au intrat fara inventar si au plecat fără inventar acum când eu am intrat în concediu țin să precizez sunt însărcinată în 8 luni mi da spus că nu vor să mi plătească concediul de odihnă pe care nu mi l-am luat nu vor să mi stampileze concediul medical si la 13 zile de când mi sa eliberat concediul medical mi a închis contractul de muncă pe motiv de indisciplină .Mi s a spus că mi sa făcut dosar penal ca sunt acuzată de furt si ca toți din magazin au declarat în potriva mea
Discuție Sunt gravida
Patronul vrea să mi desfacă contractul pe motiv de indisciplină ținând cont că știe de starea mea de sănătate sunt gravidă in 34 de săptămâni
Răspuns la discuția Sunt gravidă
Da înțeleg dar nici concediul medical nu vre să l semneze si îmi zice că de acum încolo vorbesc avocați ca mi au făcut reclamatie penală la parchet si ca ei nu au voie sa vb cu mine.Pana să intru în concediul prenatal nimeni nu mi a reproșat nimic știau că de la 1 noiembrie intru nu a zis nimeni nimic acum când i-am dus concediul medical a început toată nebunia

Discuție Sunt gravidă
Buna dimineața am si eu o mare problemă de la 1 noiembrie am intrat în concediu prenatal patronul știa de starea mea de sănătate de la început are si cerere scrisă și adev de la medic privind sarcina mea . În ainte să plec i-am cerut să mi plătească si mie bani pe concediul de odihnă pe care anul acesta nu mi l am luat la început a zis că se gândește iar acum când i am dus si concediul medical pe luna în curs mi sa spus de la colegii ca mi sa făcut o înștiințare ca sunt acuzată de furt si alte nereguli si ca vrea să mi desfacă contractul de muncă ca nu mi dea banii si ca ma face pe mine vinovată ca în luna martie a acestui an ANAF ul ne-a închis magazinul pt o lună si că de atunci nu îi mai convine de mine
Sunt angajată de 3 si jumătate la o firma in tot acest timp nu am luat nici o zi de concediu dar mi le-a plătit 75,% din salariu în anul acesta nici concediul nu mi l-am luat dar nici bani nu am văzut țin să mai spun că sunt însărcinată în 8 luni azi a fost ultima tură de mâine intru în concediul prenatal .Duminica am făcut inventar si acum mi sa spus că sa ieșit lipsa si mi-a zis sa plec acasă . Întrebarea mea este poate să facă așa că sa nu mi mai dea bani de concediu de odihnă