Buna ziua, in decizia curtii de apel scrie perioada doar pe un singur contract, Eu in cerere am cerut acordarea din data de 1.04.2018,voucherele de vacanta pt 2018, si stimulentul de risc pt perioada de urgenta unde am fost implicata direct in ingrijirea persoanei cu dizabilitati( acesta fiind fiul meu autism care are acelasi domiciliu). La dosarul pt apel dl avocat nu a binevoit sa depuna si contractul vechi 2017-2021 si cel nou 2021-2023,de aceea am primit doar pt perioada 2019-2021 pt contractul depus la dosar.mentionez ca in momentul in care am depus cerere pt acordarea a fost inaintea inchierii contractului vechi din 2017-17.07.2019,ea fiind depusa in 19.03.2019, ceea ce ar dovedi ca am avut contract si inaintea perioadei in care mi s a acordat acest spor.
As putea depune recurs la aceasta hotarare definitiva??multumesc si sper sa fi explicaticat cat mai clar problema intampinata. Multa sanatate.
Cornel Vasile a scris:
Solicitați instantei lămurirea dispozitivului, in sensul sa menționeze perioada de acordare.