avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Activitate Oana E84

Activitate Oana E84

Buna ziua, in decizia curtii de apel scrie perioada doar pe un singur contract, Eu in cerere am cerut acordarea din data de 1.04.2018,voucherele de vacanta pt 2018, si stimulentul de risc pt perioada de urgenta unde am fost implicata direct in ingrijirea persoanei cu dizabilitati( acesta fiind fiul meu autism care are acelasi domiciliu). La dosarul pt apel dl avocat nu a binevoit sa depuna si contractul vechi 2017-2021 si cel nou 2021-2023,de aceea am primit doar pt perioada 2019-2021 pt contractul depus la dosar.mentionez ca in momentul in care am depus cerere pt acordarea a fost inaintea inchierii contractului vechi din 2017-17.07.2019,ea fiind depusa in 19.03.2019, ceea ce ar dovedi ca am avut contract si inaintea perioadei in care mi s a acordat acest spor.
As putea depune recurs la aceasta hotarare definitiva??multumesc si sper sa fi explicaticat cat mai clar problema intampinata. Multa sanatate.

Cornel Vasile a scris:

Solicitați instantei lămurirea dispozitivului, in sensul sa menționeze perioada de acordare.

Buna ziua, daca am castigat in instanta spor de 15% pt conditii de stres …, dar in hotarare nu s a specificat perioada pot depune o cerere sa mi se acorda si Din urma( mentionez ca am depus cerere in 2018 pt acordarea acestuia si nu mi s a recunoscut acest drept).acum il pot cere retroavtiv?multumesc
Multumesc și multă sanatate va doresc!
Buna ziua! Am și eu o nelămurire soțul a primit acasă o amenda privind necompletarea formularului de intrare in tara! In procesul verbal spune ca contestarea se face la Judecătoria in Circumscripția căreia s a săvârșit fapta.
Precizez ca procesul verbal este eliberat de către DIrectia de sanatate publica a județului Iasi , iar fapta consemnata a fost săvârșită in următoarele împrejurări : intrarea pe teritoriul României fără completarea Formularului digital in Romania și neîndeplinirea acestea.
Intrebarea este unde trebuie depusă la Iasi unde a fost eliberat procesul verbal sau la Judecătoria pe unde a intrat in tara. Multumesc.


Nasta-Ana Purcaru a scris:

Buna seara,
Cu privire la procesul din apel nu se mai poate face nimic la acest moment. Însă trebuie analizat dacă vă încadrați pentru o cale extraordinară de atac în care să depuneți aceste înscrisuri (probabil revizuire).

Avocat Purcaru Nasta-Ana


Multumesc mult pt raspuns! La multi ani si un an nou mai bun!
Instanta a decis ca doar pt un singur contract cel din 2019-2021,celelalte 2017-2019( acesta ca sa cuprinda anul 2018 si jumatate din 2019),si continuitatea din 2021 nu este specificat in hotarare.
Deci nu de mai poate face nimic pt rectificare.
Multumesc
Buna ziua si la multi ani pt anul 2022!
Am avut apel pe care l am castigat! In apel am obtinut sporul de 15% pt conditii grele de munca, problema este urma toarea ca avocata a omis sa depuna toate contractele de munca ( care erau pe perioada determinata fiecare cate 2 ani cu continuitate) a depus doar pt perioada 2019-2021 si trebuia sa depuna si contractele din perioadele 2017-2019 si 2021-2023, pt ca sporul in cerere se cere de la data de 1.04.2018 .
Intre area mea este daca de poate depuna o cerere pt rectificatea sau corectarea ( introducerea) perioadelor omise prin nedepunerea copiilor contractelor de munca). Multumesc
Buna seara încă o data, azi am fost la primarie sa îmi ridic salariul și mi s a spus ca aceste sume primite in plus sunt de fapt foloase necuvenite , este adevarat ca poate opri sumele despre care v am zis mai sus catalogate fiind ca foloase necuvenite? Multumesc
Multumesc frumos și sarbatori fericite!!!
Buna seara și Multumesc pt răspuns, in concluzie nu trebuia sa ne oprească din salar ,
Problema a fost așa, cum am zis și mai sus pe data de 04.10.2021 am fost chemați toți asistenții personali și ne au zis verbal ca curtea de conturi au făcut verificări și ca calculul pt lunile in care noi ca asistenți personali am fost in concediu de odihna ( in 2018,2019,2020), indemnizatia pe care am primit o pt persoana cu handicap ( adică am primit tot noi AP pt ca nu are cine sta cu persoanele pe care le îngrijim),a fost calculata gresit și au cerut ca sumele dat in plus sa fie recuperate de la cei care le au primit adică AP., dar nu ni s a arătat decât legea prin care beneficiem de CO și art37 prin care persoana cu handicap are opțiunea de a cere indemnizatia pt acea perioada dacă primaria nu are înlocuitor pt AP. Greșeală lor a fost ca nu ne au cerut 2 cereri una a AP care cere CO și cealaltă a Persoanei cu Hadicap prin care cere acea indemnizație.
As putea depune o cerere prin care solicit sumele oprite inapoi conform a ceea ce ați scris dv mai sus?iar după dacă nu se rezolva sa merg in instanta cu răspunsul in scris?
Mutumesc și suflet pt ajutorul acordat! Cu deosebita stima fam. Florea