avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Activitate AndreeaTeo45

Activitate AndreeaTeo45

Răspuns la discuția Partaj - credite
Buna dimineata!

Va multumesc pentru raspuns! El este titular, eu coproprietar.. Este vreo diferenta?

gi-jane2 a scris:

Daca nu sunteti coproprietari la casa, e bunul lui propriu, aveti dor un drept de creanta pt ratele platite in timpul casatoriei.
Nu va poate da in judecata pt plata ratelor, ca e casa lui, e normal sa plateasca ratele.

Buna seara,

Ma aflu in proces de divort si in curand va urma un alt proces de partaj. Eu si fostul sot avem un apartament achizitionat prin programul Prima Casa, inainte de casatorie si inca un credit de nevoi personale , el fiind titularul si eu coplatitor pentru ambele credite. Ratele lunare au fost oprite de banca de pe cardul de salariu al fostului sot. Intrebarea mea este, daca ma va da in judecata, e posibil sa ma faca buna de plata pentru jumatate din aceste rate care au fost platite? Noi am locuit impreuna in tot acest timp salariul lui se consuma pe aceste rate si traiam din salariul meu.

Va multumesc!
Buna seara!

Ma aflu in proces de divort cu fostul sot. Buletinele amandurora sunt pe Bucuresti, iar eu m.am mutat cu copilul minor in Cluj. Imi puteti spune va rog, unde se va depune ordonanta de urgenta pt stabilirea pensiei alimentare si stabilirea domiciliului minorului pe perioada in care se desfasoara procesul? In Bucuresti sau Cluj? Mentionez ca fostul sot ma reclama la politie cum ca as fi fugit cu minorul desi pastram legatura si stie foarte bine tot ce este legat de copil.
Multumesc!
Răspuns la discuția Divort cu minor
Buna seara! Este adevarat ca daca mama iese vinovata de divort, tatal va plati pensie alimentara o singura luna? Multumesc!
Răspuns la discuția Bani casatorie 2017
Multumesc frumos!
Răspuns la discuția Bani casatorie 2017
Buna ziua, daca eu sunt din Bucuresti si viitorul sot din Fetesti si facem.cununia la Primaria din Fetesti, primim acest stimulent?
Răspuns la discuția hotarari aga
Buna ziua, daca s.a dat pentru doua hotarari aga din date diferite acelasi nr de inregistrare, acestea mai sunt valabile? Multumesc