avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi
Forum Activitate Nicu13

Activitate Nicu13

Răspuns la discuția Buletin
Mentionez ca are scos de doua ori provizoriu si certificatu de nastere il are scos de 2 ori duplicat....mai poate sa si le faca?
Răspuns la discuția Buletin
Mentionez ca are scos de doua ori provizoriu si certificatu de nastere il are scos de 2 ori duplicat....mai poate sa si le faca?
Discuție Buletin
Daca nu vreau sa dau buletinu si certificatu prietenei mele ce pot pati?
Discuție Deces bunica
Daca mi a murit bunica mi se acorda ajutor de la sindicatul invatamantului?eu lucrez in invatamant
Aveam certificat duplicat si buletin provizoriu le am pierdut ce pot face in aceasta situatie cum imi pot scoate un nou certificat fara buletin
Mama m a scos afară din casă și mi a oprit copilul desi am o hotărâre de divorț in care se specifica ca e încredințat mamei ce pot face mi am gasit si ceva cu chirie
Răspuns la discuția Buletin distrus
Si nici macar card bancar nu pot sa mi deschid cu buletinu lipit?

Am părinții plecați în străinătate și am buletinu pe cruset gorj si o nebuna mi l a tăiat....Eu locuiesc de vreo 2 ani in tg jiu....cum pot sa mi fac buletin pe tg jiu sau macar provizoriu pe vechea adresa

Si nici macar card bancar nu pot sa mi deschid cu buletinu lipit?

Am părinții plecați în străinătate și am buletinu pe cruset gorj si o nebuna mi l a tăiat....Eu locuiesc de vreo 2 ani in tg jiu....cum pot sa mi fac buletin pe tg jiu sau macar provizoriu pe vechea adresa

Cartea provizorie unde mi se poate elibera?la poliția din cruset sau la poliția din tg jiu?
La cartea provizorie am inteles ca nu trebuie act de spatiu....Asa E?prepeleac a scris:

va trebuie acelas set de acte pe care vi le-a cerut ofiterul, cand ati facut buletinul actual (distrus.)