avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Activitate Mazărea

Activitate Mazărea

Dar eu nu cunosc niciun avocat, sunt nou mutată în oraș, și nici posibilitate nu am, cum să procedez?

Avocat Iofcea Maria-Cristina a scris:

Buna ziua!

Daca au trecut mai mult de 3 ani de la data la care nu ati mai platit sau ati primit ultima somatie de plata, creanta s-a prescris si puteti invoca prescrierea ei in apararea dvs.
Puteti discuta cu un avocat sa se ocupe doar de redactarea actelor. De asemenea, daca veti castiga, puteti obliga cealalta parte la plata cheltuielilor de judecata (onorariul).

Bună ziua! Am avut un abonament la Romtelecom, nu l am mai folosit si nu am închis contractul în 2015 și acum mi a venit plic de la credit inkaso ca m au dat în judecata , cum pot sa procedez , nu am posibilitatea sa plătesc un avocat, dacă nu fac nimic e posibil sa mi pună poprire pe salariu? E vorba de suma de 1900 lei. Mulțumesc!
Bună ziua! Sunt în concediu de creștere a copilului, lucrez în învățământ, înainte cu 2 luni de a intra în concediu mi s a transformat contractul de munca pe perioada determinata în contract de munca pe perioada de valabilitate a postului, (3 ani). După ce vin din concediu bebeficiez de acești 3 ani, sau se iau în considerare și anii din concediu și voi beneficia doar de diferența??? Mulțumesc!!!!
Răspuns la discuția Girez un credit, rău platnic
Știam ca nu pot sa fac credit pe numele meu, dar sa girez pot?
Bună ziua! As putea sa girez pentru un cred al soțului meu, chiar dacă sunt rău platnic? Mulțumesc!
Răspuns la discuția Datorie
In contract este trecuta bunica. Va multumesc din suflet pentru raspuns!
Discuție Datorie
Buna ziua! Am mai pus intrebare tot pe aceeasi tema cu datoria de la orange data la recuperatoro. Acum i a venit bunicii mele hotarare civila in care scrie ca este obligata sa plateasca tot, precizez ca nu are nimic pe numele ei.
Răspuns la discuția Intabulare
Multumesc mult pentru detalii!!! Dar as dori sa imi mai spuneti la ce pret ajung toate aceste proceduri, estimativ.
Discuție Intabulare
Buna ziua! Bunicul meu are hotarare judecatoreasca privind mostenirea de la parintii lui , iar el vrea sa imi de tot mie, nepoata lui. Ce trebuie sa faca? Multumesc!
Discuție Datorie
Bună ziua! Va rog din suflet sa îmi răspundeți. Bunica mea are o datorie la Orange și e preluată de cei de la Top factoring și a primit un plic acasă cum ca e data în judecata, menționez ca NU are nici un venit și nici o proprietate pe numele sau . Ce sa facă, ce se poate întâmpla?