avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Activitate IonutRed

Activitate IonutRed

Discuție Datorii ANAF
Daca am datorii la ANAF din cheltuieli judiciare si amenzi ce as putea face pentru a nu mi se pune propire pe salar? sau sa nu imi ia toti bani care imi intra pe card
Buna Ziua
O cunostia are datorii la anaf vreo 5000 mii de lei si persoana respectiva lucreaza in strainatate si recent ia intrat salariu pe card si ii sau oprit toti bani
este legal sa iti opreasca toti bani?
Buna
Daca imi dau demisia cu cele 20 de zile de preaviz si mai am zile de concediu neefectuat ppt sa cer bani pe ele? Sau angajatorul are dreptul sa refuze plata zilelor de concediu?
Buna ziua
Am si eu o problema am o proprie pe salar de la ANAF de 400 de lei firma unde lucrez mia oprit o perioada bani pentru propire dar după un timp nu miau mai oprit
Iar acum am primit o Înștiințare de la ANAF precum ca se pune sechestru pe bunuri banesti sau alte bunuri
Vreau sa știu dacă poate sa îmi pună sechestru pe tot salariul?
Buna ziua
Da măsura trebuie executata
Dar mie mi sa impus obligația de urmare a unui curs de formare profesinonala iar eu din păcate am facut doar 4 clase si din cauza legilor care nu dau voie persoanelor fara 8 clase sa se înscrie la curs eu nu pot sa imi duc la capăt obligația si consilierul de probatiune știe despre problema pentru ca sa ocupat si el de găsirea unui curs pentru mine dar nu a reușit pentru toate cursurile se cere minim 8 clase!
Întrebare este ce pot sa fac mai departe?
Din 2013 am fost judecat pentru mai multe fapte si am primit la fiecare măsură Educativa neprivativa de libertate de fiecare data mi-am respectat Obligațiile! Anul acest am mai primit o măsură Educativa pe o durata de 6 luni
Acuma vreau sa știu daca pot sa fac o cerere de încetarea măsuri pentru ca trebuie sa plec la lucru in străinătate
Am gasit pe cineva care ofera imprumuturi financiare si am cerut un imprumut mi sa spus ca daca vreau un imprumut va trebuie sa trimit datele si sa platesc o taxa de 85 de euro pentru contractul notarial si nu mai stiu ce
Poate sa fie Teapa???
Discuție Furt Calificat
In urma cu cativa ani cand eram copil am savarstit mai multe furturi si am fost judecat pentru fiecare dintre ele acuma dupa cativa ani se pare ca mai am un dosar de furt calificat pe rol trebuia sa se dea sentinta dar judecatoarea cerut sa se judece din nou cauza
vreau sa stiu la ce as putea sa ma astept mai tarziu de la acest dosar