avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Activitate Alexandra Ilie

Activitate Alexandra Ilie

buna ziua! dacă soțul lucrează în armata poate beneficia de acele 5 zile pt nașterea unui copil, respectiv cele 10 zile pt cursul de puericultura?
Mulțumesc!
Buna dimineața!
Dacă o angajata însărcinată solicita concediu creștere copil, dar în același timp deține și un SRL fără angajați, unde este administrator, poate întâmpina dificultăți? Contractul de munca cu siguranță se va suspenda pentru următorii 2 ani , dar acel SRL poate fi un impediment?
Mulțumesc pentru răspuns! O seara frumoasa
încetarea va avea aceeași data inițială?
Incetare CIM fara actualizare salariu minim

Buna ziua! Am încetat câteva contracte de la începutul lunii ianuarie, dar am omis sa fac modificarea salariului brut de 2550 de lei. Mai pot face ceva și sa modific?
Buna ziua!
Se mai acorda zi libera plătită pe baza adeverinței de vaccinare împotriva covid-19? Chiar dacă ne putem vaccina fără programare?
1. Problema este ca nu stie data exacta a finalizarii...
2. Problema mea - pot face modificare prin care prelungesc suspendarea doar sa modific articolul?
Daca certificatul de handicap inca nu a primit aprobare din partea comisiei de expertiza si salariatul este nevoit sa se intoarca la lucru incepand cu 3 august, poate solicita suspendare prin acordul parilor pana la finalizarea aprobarii ? pot opera in revisal prelungire a suspendarii cu acordul partilor sau este nevoie de incetarea a suspendarii si operare din nou?
Multumesc!