avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare CIM fara actualizare salariu minim Buna ziua! ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare CIM fara actualizare salariu minim Buna ziua! Am încetat ...

Incetare CIM fara actualizare salariu minim

Buna ziua! Am încetat câteva contracte de la începutul lunii ianuarie, dar am omis sa fac modificarea salariului brut de 2550 de lei. Mai pot face ceva și sa modific?
Cel mai recent răspuns: Alexandra Ilie , utilizator 19:56, 18 Ianuarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pasi :
- anulare incetare c.i.m.
- modificare salariu
- incetare c.i.m.
încetarea va avea aceeași data inițială?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, încetarea va avea aceeași data inițială.
Mulțumesc pentru răspuns! O seara frumoasa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corectie revisal ADRIANA-MIHAELA ADRIANA-MIHAELA Buna ziua, Va rog sa -ma ajutati in urmatoarea problema : Am incetat activitatea unui salariat in REVISAL cu data de 22.05.2015, salariatul a avut o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! as avea nevoie de ajutor legat de urmatoarea problema: ... Tcsilla86 Tcsilla86 Buna ziua! As avea nevoie de ajutor legat de urmatoarea problema: Se angajeaza o persoana la 18.09.2023, cu salariul minim pe economie, 3.000 RON. In 6 ... (vezi toată discuția)
Modificare salariu brut conform oug 67/2022 Ale232 Ale232 Buna ziua, Cum pot modifica salariul brut din contract la 2750 conform OUG 67/2022, daca am avut o angajare in luna Iunie, insa nu am aplicat noua varianta ... (vezi toată discuția)