As dori sa ma avutati ca am o nelamurire. Am citit ce scrie in lege, doar ca nu am inteles prea bine. Daca pe mine patronul ma cheama la lucru in zilele libere national, el cum trebuie sa ma plateasca ? sau cum se procedeaza mai exact ?
As avea si eu cateva intrebari.
1. Daca inchid o ii ce declaratii trebuie depuse ?
2. Am observat ca in declaratia unica, apare doar estimativ pt 2019, daca eu inchid complez estimativul ? Sau mai trebuie alta declaratie ?
Va multumesc pentru amabilitate, din pacate nu am inteles prea bine din lege daca aportul este incadrat la creeante (active) sau nu. Dvs ce parere aveti ? Multumesc
Aportul (imprumutul acordat ii-ului) se scrie in registru de inventar ? Puteti sa ma ajutati si cu un articol din lege unde as putea citi ? Multumesc mult pentru ajutor
Aportul (imprumutul acordat ii-ului) se scrie in registru de inventar ? Puteti sa ma ajutati si cu un articol din lege unde as putea citi ? Multumesc mult pentru ajutor
Buna ziua,
Am si eu o nelămurire și nu stiu cum să o rezolv.
1. Ce trebuie sa scriu mai exact în registru de inventar pentu Intrep. Indv. ?
Am inteles că trebuie sa scriu dacă am obiecte de inventar sau mijloace fixe. Asta e in regulă. Acum vine problema.
2. Pe lângă acestea am inteles că trebuie să mai scriu activele și datoriile. Acestea se scriu direct în registru sau mai sunt alte fișe de completat ?
Activele și datoriile se trec doar cele care sunt în cont/de plătit în ziua inventarului ?
Am un PFA iar daca angajez o persoana care mai lucreaza intr-un loc si plateste toate darile la celalalt loc de munca, trebuie sa platesc si eu pt el (CAS si CASS) in 2018 ?