avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Activitate CrissG9

Activitate CrissG9

As dori sa ma avutati ca am o nelamurire. Am citit ce scrie in lege, doar ca nu am inteles prea bine. Daca pe mine patronul ma cheama la lucru in zilele libere national, el cum trebuie sa ma plateasca ? sau cum se procedeaza mai exact ?

Va multumesc frumos
Buna ziua,

As avea si eu cateva intrebari.
1. Daca inchid o ii ce declaratii trebuie depuse ?
2. Am observat ca in declaratia unica, apare doar estimativ pt 2019, daca eu inchid complez estimativul ? Sau mai trebuie alta declaratie ?

Va multumesc frumos
Discuție Aport firma, II
Buna seara,

Am o nelămurire. Aporturile aduse intr-o Intrep. Indv. trebuie trecute in registru de inventar sau nu ? Am citit in lege dar nu am inteles. Mulutumesc
Răspuns la discuția Inventar II
Va multumesc pentru amabilitate, din pacate nu am inteles prea bine din lege daca aportul este incadrat la creeante (active) sau nu. Dvs ce parere aveti ? Multumesc
Aportul (imprumutul acordat ii-ului) se scrie in registru de inventar ? Puteti sa ma ajutati si cu un articol din lege unde as putea citi ? Multumesc mult pentru ajutor
Aportul (imprumutul acordat ii-ului) se scrie in registru de inventar ? Puteti sa ma ajutati si cu un articol din lege unde as putea citi ? Multumesc mult pentru ajutor
Va multumesc pentru raspuns.
Trebuie trecute doar in registru sau si in alte fise/foi ? Scriu direct in registru soldul ?

Multumesc

george-neagu a scris:

Da, tot ce apare la 31 decembrie la inventar.

Discuție Inventar II
Buna ziua,
Am si eu o nelămurire și nu stiu cum să o rezolv.

1. Ce trebuie sa scriu mai exact în registru de inventar pentu Intrep. Indv. ?
Am inteles că trebuie sa scriu dacă am obiecte de inventar sau mijloace fixe. Asta e in regulă. Acum vine problema.

2. Pe lângă acestea am inteles că trebuie să mai scriu activele și datoriile. Acestea se scriu direct în registru sau mai sunt alte fișe de completat ?
Activele și datoriile se trec doar cele care sunt în cont/de plătit în ziua inventarului ?

Bună ziua,
De câteva zile tot caut să aflu de ce cod CAEN am nevoie pentru o firmă ce va personaliza, căni, brelocuri, etc.

Vă mulțumesc mult pentru ajutor
Am un PFA iar daca angajez o persoana care mai lucreaza intr-un loc si plateste toate darile la celalalt loc de munca, trebuie sa platesc si eu pt el (CAS si CASS) in 2018 ?

Va multumesc