avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Aport firma, II
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Aport firma, II

Buna seara,

Am o nelămurire. Aporturile aduse intr-o Intrep. Indv. trebuie trecute in registru de inventar sau nu ? Am citit in lege dar nu am inteles. Mulutumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 23:00, 15 Februarie 2019
Da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inventar ii CrissG9 CrissG9 Buna ziua, Am si eu o nelămurire și nu stiu cum să o rezolv. 1. Ce trebuie sa scriu mai exact în registru de inventar pentu Intrep. Indv. ? Am ... (vezi toată discuția)
Evidenta contabila la intreprindere individuala toc_shrek toc_shrek Mi-am deschis o intrep. indv. si din cate am citit imi trebuiau urmatoarele documente:registru de control unic, registru de inventar, registru de incasari si ... (vezi toată discuția)
Documente punct de lucru intrepr.individuala oprea alina oprea alina buna. multumesc tuturor pt. raspunsurile date. am o alta nelamurire. daca o intrep. indiv. are mai multe puncte de lucru, care sunt actele obligatorii cf,legii ... (vezi toată discuția)