avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... evidenta contabila la intreprindere individuala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

evidenta contabila la intreprindere individuala

Mi-am deschis o intrep. indv. si din cate am citit imi trebuiau urmatoarele documente:registru de control unic, registru de inventar, registru de incasari si plati si note de receptie.Acum am aflat ca imi trebuie si raport de gestiune, raport de casa, facturi,chitantiere si alte documente necesare desfasurarii activitatii.Chiar sunt obligatorii toate? Multumesc
Ultima modificare: Marți, 8 Februarie 2011
toc_shrek, utilizator
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 22:04, 8 Februarie 2011
Nu ma ajuta nimeni?
da:D
Mai ales daca ob. de activitate este COMERT si aveti si casa de marcat..
DA!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte contabile pfa sorinnell sorinnell buna, mi-am deschis si eu un magazin mixt pe PFA neplatitor de TVA. Ati putea sa ma luminati si pe mine un pic? Am intrebat ce acte de evidenta contabila ... (vezi toată discuția)
Evidenta la pfa Iulia Feher Iulia Feher Buna, pentru persoanele care isi tin evidenta cu documente tipizate la Pfa neplatitor de tva, domeniu de activitate comerț cu amănuntul, ma intereseaza ce ... (vezi toată discuția)
Tipizate ContSters115447 ContSters115447 Buna ziua,deschid un magazin mixt si as dori sa aflu ce tipizate minime am nevoie pt k intr-o saptamana deschid,multumesc (vezi toată discuția)