avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Activitate darius1827

Activitate darius1827

Discuție Mostenire
Buna ziua, am si eu o intrebare simpla cred eu , bunica mea avea o casa in care stateau toti frati, unul dintre ei era tatal meu, tata si bunica au murit, iar acuma in casa a ramas decat un frate (casa este pe bucati, adica fiecare bucataria lui si camera lui, dar imparteaua impreuna curtea) as vrea sa stiu daca as putea pune terenul respectiv unde este camera si bucataria tatalui meu pe numele meu, bunica nu a lasat testament asa ca nu stiu cum se procedeaza sau cum se imparte casa.
Răspuns la discuția Cum pot verifica oferta asigurare
Dar inainte sa semnez pot sa cer ceva in scris si stampilat de asigurare, pentru verificare?
Răspuns la discuția Asigurare Suma oferita (un sfat)
Si am uitat sa va spun ca masina vinovatului era asigurata in spania si inmatriculat in spania ( avem si videoclip cu acidentul filmat de o alta masina care avea camera pe ea, care se vede foarte clar cine a fost vinovat si cine mergea regulamentar, si a fost si adaugata la dosar), iar la judecatorie in camera preliminara apare reprezentatul asigurari din spania si inca o asigurare tot din spania care nu are nici o treaba cu cealalta asigurare(eu traiesc tot in spania, iar asigurarea celui vinovat este o anumita firma iar cealalta asigurare care apare si ea in camera preliminara, este alta firma, adica nu au nici o treaba una cu alta) in schimb la "ucidere din culpa" apare decat o asigurare, ce-a ce ma ca-m duce in erroare (pe langa ca nu inteleg ce cauta asigurarile acolo daca eu nu am decis daca sa merg sau nu prin instanta, in dreptul lor scrie "chemate in garantie").

Este normal ca sa apara acolo asigurarile? Si de ce in camera preliminara apar amandoua iar la ucidere din culpa apare decat una?

Multumesc anticipat pentru timpul dumneavoastra!
Buna ziua, tatal meu a murit anul trecut intrun acident, nu a fost vinovat cu nimica, mergea regulamentar cand altul a intrat in el, asigurarea celuilat sofer mi-a oferit suma de 40.000€, as vrea si eu un sfat daca este bine cat mi sa oferit sau ar trebui sa merg prin instanta?

Tinand cont ca eu numai am tata si nici mama, am decat 22 de ani si nu am nici casa si nici averi, practic am ramas a nimanui, si in afara de asta sufar de o boala care nu se poate trata sau vindeca (adica inca nu a iesit vacin sau medicament ca sa o vindece).
Cum pot verifica daca suma care imi spune avocatul meu ca mi-a oferito asiguratorul este adevarata?
Discuție Contract
2.3 Orice plata destinata Clientului se va putea incasa in contul Avocatului. Din sumele de bani încasate şi destinate
CLIENTULUI(ILOR) (despagubiri), AVOCATUL va distribui suma aferentă CLIENTULUI în contul acestuia(acestora)

f. sa demareze negocieri in vederea incheierii unui acord/ tranzactii,
g.sa cuantifice si sa hotarasca cu privire la valoarea despagubirilor cuvenite CLIENTULUI,
h.sa incheie acorduri/tranzactii, în numele CLIENTULUI, cu entităţile cărora le revine obligaţia despăgubirii,

Asta inseamna ca el o sa poata sa ia banii de la asigurare si sa ii imparta intre neamuri asa cum vrea el (adica unui frate sa ii de-a mai mult si unui alt frate mai putin)?

Si in afara de asta, sa poata lua decizi in numele meu (adica sa acepte fara acordul meu ofertele date de asigurator)?

Tin sa mai mentin ca ofertele mi-a spus verbal, am aceptat o oferta iar el mi-a spus ca imi trimite ceva pe e-mail sa semnez ca si cum ca acept oferta (care nu cred ca este normal cea ce face el fara o dovada, fara nimica, sa semnez o hartie asa ca vrea el). De asta am ales sa intreb aici sa imi spuneti daca este normal cea ce face el si cea ce a scris in contract, multumesc anticipat.