avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Activitate Corina Maria

Activitate Corina Maria

Buna seara!
Am achizitionat o masina iar proprietarul m-a tot amanat cu inmanarea fiscalului. Deoarece nu mai raspundea nici la telefon si fiscalul nu mi l-a dat asa cum promisese, am intentat proces. La finalul procesului, instanta l-a obliat sa imi inmaneze fiscalul si 20 lei cheltuieli de judecata. Deoarece suma reala era cu mult mai mare, dar avocata mea a "uitat" sa specifice suma corecta, am facut recurs promitandu-mi ca imi voi recupera banii. In urma recursului, la care avocata nu a binevoit sa apara chiar daca am anuntat-o inainte si in data procesului, rezultatul a fost urmatorul:" ... x, nu cere cheltuieli de judecata". x fiind persoana cu care ma judec de aproape doi ani de zile.
Intrebare:
1- daca eu am cerut restituirea sumei cheltuielilor de judecata si nu paratul, de unde acest raspuns?! precizez ca sentinta e definitiva.
2- cum imi voi recupera banii?
3- avocata nu era obligata sa fie prezenta daca am platit pentru acest lucru? Poate fi trasa la raspundere?
4- cum procedez ca sa imi fie inmanat fiscalul daca sentinta e de partea mea? trebuie sa il caut eu la adresa la care nu l-am gasit niciodata sau sunt alte cai?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Discuție Somaj
Absolventii de liceu care se inscriu la facultate pot beneficia de somaj?
Discuție Auto
Buna ziua!
Am achizitionat o masina de la o persoana care o cumparase la randul lui cu o luna in urma. Nu a declarat-o la primarie, deci nu a putut sa imi dea nici fiscalul. Deoarece am cumparat-o pe perioada sarbatorilor de iarna si nu gaseam pe nimeni la ghiseele primariei, ne-am inteles sa rezolvam aceasta problema ulterior. Nemaitinandu-se de cuvant, am apelat la justitie.
Intrebarea mea este daca si cat pot circula cu masina. Precizez ca am asigurare, rovigneta si ITP valabil.
Discuție Auto
Daca am cumparat o masina, dar proprietarul a cumparat-o la randul lui de la un altul, si nu a inscris-o la primarie, pot face actele cu prima persoana? Precizez ca al doilea proprietar, e de rea vointa, nu a inscris-o la primarie si nu imi da fiscalul cum ne-am inteles. Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Am cumparat o masina, urmand ca ulterior vanzatorul sa-mi trimita certificatul fiscal. Acum spune ca are datorii si nu i se elibereaza fiscalul. Ce pot face? Pot inmatricula masina fara fiscal?