Buna seara!
Am achizitionat o masina iar proprietarul m-a tot amanat cu inmanarea fiscalului. Deoarece nu mai raspundea nici la telefon si fiscalul nu mi l-a dat asa cum promisese, am intentat proces. La finalul procesului, instanta l-a obliat sa imi inmaneze fiscalul si 20 lei cheltuieli de judecata. Deoarece suma reala era cu mult mai mare, dar avocata mea a "uitat" sa specifice suma corecta, am facut recurs promitandu-mi ca imi voi recupera banii. In urma recursului, la care avocata nu a binevoit sa apara chiar daca am anuntat-o inainte si in data procesului, rezultatul a fost urmatorul:" ... x, nu cere cheltuieli de judecata". x fiind persoana cu care ma judec de aproape doi ani de zile.
Intrebare:
1- daca eu am cerut restituirea sumei cheltuielilor de judecata si nu paratul, de unde acest raspuns?! precizez ca sentinta e definitiva.
2- cum imi voi recupera banii?
3- avocata nu era obligata sa fie prezenta daca am platit pentru acest lucru? Poate fi trasa la raspundere?
4- cum procedez ca sa imi fie inmanat fiscalul daca sentinta e de partea mea? trebuie sa il caut eu la adresa la care nu l-am gasit niciodata sau sunt alte cai?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Buna ziua!
Am achizitionat o masina de la o persoana care o cumparase la randul lui cu o luna in urma. Nu a declarat-o la primarie, deci nu a putut sa imi dea nici fiscalul. Deoarece am cumparat-o pe perioada sarbatorilor de iarna si nu gaseam pe nimeni la ghiseele primariei, ne-am inteles sa rezolvam aceasta problema ulterior. Nemaitinandu-se de cuvant, am apelat la justitie.
Intrebarea mea este daca si cat pot circula cu masina. Precizez ca am asigurare, rovigneta si ITP valabil.
Daca am cumparat o masina, dar proprietarul a cumparat-o la randul lui de la un altul, si nu a inscris-o la primarie, pot face actele cu prima persoana? Precizez ca al doilea proprietar, e de rea vointa, nu a inscris-o la primarie si nu imi da fiscalul cum ne-am inteles. Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Am cumparat o masina, urmand ca ulterior vanzatorul sa-mi trimita certificatul fiscal. Acum spune ca are datorii si nu i se elibereaza fiscalul. Ce pot face? Pot inmatricula masina fara fiscal?