avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Auto

Buna ziua!
Am achizitionat o masina de la o persoana care o cumparase la randul lui cu o luna in urma. Nu a declarat-o la primarie, deci nu a putut sa imi dea nici fiscalul. Deoarece am cumparat-o pe perioada sarbatorilor de iarna si nu gaseam pe nimeni la ghiseele primariei, ne-am inteles sa rezolvam aceasta problema ulterior. Nemaitinandu-se de cuvant, am apelat la justitie.
Intrebarea mea este daca si cat pot circula cu masina. Precizez ca am asigurare, rovigneta si ITP valabil.
Cel mai recent răspuns: AVOCAT ZAHARIA CALIN FLORIN , Avocat 10:30, 23 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti circula cu masina fara nici o problema pe toata perioada pana aveti hotararea de radiere/inscriere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nr rosii itp expirat silviutza4u silviutza4u Buna ziua! Un prieten de-al meu si-a cumparat o masina de la un individ din Bucuresti care o aduse-se din Germania pe rampa fara numere,ITP sau Rca ... (vezi toată discuția)
Circulatie pe drumuri publice cu o masina radiata maryo4ever10 maryo4ever10 Buna ziua, Azi am fost oprit de un echipaj de politie pt. un control de rutina. S-a constatat ca masina pe care o conduc este radiata din evidenta dumnealor ... (vezi toată discuția)
Inregistrare auto Alina Georgiana Ricardo eorgiana Alina Georgiana Ricardo eorgiana Am cumparat pe 5 decembrie 2018 un matiz, de la un barbat acesta mia dat talon cartea masini si asigurare dar nu mia dat si fiscal ca a zis ca masina este p ... (vezi toată discuția)