avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Recuperare certficat fiscal
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Recuperare certficat fiscal

Am cumparat o masina, urmand ca ulterior vanzatorul sa-mi trimita certificatul fiscal. Acum spune ca are datorii si nu i se elibereaza fiscalul. Ce pot face? Pot inmatricula masina fara fiscal?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:50, 28 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu puteti inmatricula vehiculul fara certificat fiscal si fara fisa de radiere decat eventual prin instanta de judecata cu costurile aferente

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto - certificatul de atestare fiscala al vanzatorului laumar laumar Am cumparat o masina, am facut contract de vanzare cumparare cu fostul proprietar (de fapt cu o persoana imputernicita la notar sa vanda masina) la o firma de ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta, act pierdut oliviaioana oliviaioana Am vandut o masina, dar am pierdut chitanta pe care i-am dat-o respectivei persoana. Acum persoana respectiva nu vrea sa isi inmatriculeze masina pe numele ... (vezi toată discuția)
Problema certificat fiscal cu datorii Bogdan-D Bogdan-D Buna ziua, am cumparat o masina cu toate actele in regula si am facut contract de vanzare cumparare pe numele meu, dar vreau sa inmatriculez masina pe numele ... (vezi toată discuția)