Eu cred ca e vorba de o asociatie sportiva. Astea au "membri fondatori" si intiatorul a mai pus intrebari ref la o asociatie sportiva.
Dl. Popa Gheorghe - total gresit raspunsul dvs.
Asa cum a mentionat @Bloc Expert ; -Sumele din fond de chirii sub nicio forma nu se pot folosi in alte scopuri decat imbunatatari ale imobilului si nici NU SE DISTRIBUIE CATRE PROPRIETARI.
Mai mult, odata instrainata locuinta, fostul proprietar a pierdut toate drepturile de proprietar in condominiu, iar cel care a achizitionat locuinta, se va bucura de toate drepturile ca si ceilalti proprietari din acelasi condominiu - indiferent de vechime.
Acei proprietari si mai ales cei din conducerea as. prop. fac o mare greseala cand confunda aceste aspecte - aceasta demonstrand ca "baietii" nu cunosc Legea.
In acest sens, sfatuesc pe autoryul topicului sa se adreseze in scris conducerii as. prop. sa le explice ceea ce am incercat noi sa ii aratam mai sus si sa solicite un raspuns in scris. Daca raspunsul va fi ca la inceput, puteti sa mergeti la Primarie, la biroul/serviciul as. proprietari cu raspunsul acestora. In mod sigur Primaria o sa le arate "calea ce-a dreapta". Dvs. o sa beneficiati de toate drepturile prevazute de lege in vederea efectuarii doar a unor lucrari de imbunatarirea imobilului ( lucrari de izolatii, hidroizolatii, etc.)
Va dorim mult succes si daca puteti, sa ne mai scrieti pe forum!