avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Activitate Jimbolia

Activitate Jimbolia

Buna ziua daca am vadut haine second-hand pe o platforma online, si am primit mesaj de la adimistrator site- ului ca trebuie sa complectez Dac7, asta inseamna ca trebuie sa înștiințez Anaf. Platesc impozit pe venit?
Intreb ca nu stiu ce este Dac7? Sau sa ma astept de la anaf cu o somație ceva?
Va mulțumesc!
Răspuns la discuția Asociați
Da este vorbise o asociație sportiva !
Vroiam sa stiu dacă ca si simplu Membru Fondator am dreptul sa convoc adunarea generală .va multumesc !

CipM a scris:

Eu cred ca e vorba de o asociatie sportiva. Astea au "membri fondatori" si intiatorul a mai pus intrebari ref la o asociatie sportiva.

Discuție Asociați
O întrebare am intr-o asociație convocarea adunări generale o poate face oricine din Membri Fondatori sau ? Doar președintele asociației ?!
Discuție ASC.Sportiva
Buna ziua !
Am o rugăminte , cum a-și putea schimba președintele asc. Sportive ținând cont ca in statutul clubului specifica ca la 5 ani se schimba președintele . M-ar interesa pași care trebuie urmați . De la ședința cu toți membri fondatori , propunerea pentru noul președinte etc . Nu stiu pași .Va multumesc !
Mulțumesc pentru ajutor!
Blocul are nevoie de reparații, nu sa își bace ei bani în buzunar.

Adam Grecu a scris:

Dl. Popa Gheorghe - total gresit raspunsul dvs.
Asa cum a mentionat @Bloc Expert ; -Sumele din fond de chirii sub nicio forma nu se pot folosi in alte scopuri decat imbunatatari ale imobilului si nici NU SE DISTRIBUIE CATRE PROPRIETARI.

Mai mult, odata instrainata locuinta, fostul proprietar a pierdut toate drepturile de proprietar in condominiu, iar cel care a achizitionat locuinta, se va bucura de toate drepturile ca si ceilalti proprietari din acelasi condominiu - indiferent de vechime.
Acei proprietari si mai ales cei din conducerea as. prop. fac o mare greseala cand confunda aceste aspecte - aceasta demonstrand ca "baietii" nu cunosc Legea.
In acest sens, sfatuesc pe autoryul topicului sa se adreseze in scris conducerii as. prop. sa le explice ceea ce am incercat noi sa ii aratam mai sus si sa solicite un raspuns in scris. Daca raspunsul va fi ca la inceput, puteti sa mergeti la Primarie, la biroul/serviciul as. proprietari cu raspunsul acestora. In mod sigur Primaria o sa le arate "calea ce-a dreapta". Dvs. o sa beneficiati de toate drepturile prevazute de lege in vederea efectuarii doar a unor lucrari de imbunatarirea imobilului ( lucrari de izolatii, hidroizolatii, etc.)
Va dorim mult succes si daca puteti, sa ne mai scrieti pe forum!

Cine ma poate ajuta cu o problema, am cumpărat un apartament cu programul prima casa, când m-am întâlnit cu vânzătorul apartamentului și am discutat cu el de apartament mia zis ca asociația are bani adunați de pe uram unor antene de comunicați pentru izolarea blocului. Toate bune și frumoase am cumpărat apartamentul cei din asociație au dezis sa împartă bani și sa nu mai ii investească în bunul comun adică bloc, și au decis ca eu nu beneficiez de bani aceia deoarece nu am locuit acolo pana atunci și partea mea ia băgat în fondul de rulment, este corect sau a-și putea sa beneficiez de ei este vorba de 5000 de lei. Mulțumesc anticipat
Răspuns la discuția Accident
Multumesc pentru răspuns .
Discuție Accident
Buna ziua in data de 31-12-2017 am acroșat o Dna ce mergea pe bicicleta , in timp ce iesiam din parcare . Precizez ca nu am observat si am plecat in tot timpul asta Dna era căzută între timp a venit poliția si Dora mea ma sunat sa imi zica ca am lovit bicicleta . Am venit in cel mai scurt timp am mers la poliție an explicat ce sa întâmplat , Dna nu depune plângere si nu are nici o pretenții . Poliția mia zis ca imi face dosar penal si imi anulează permisul e adevarat ce e de facut . Va multumesc daca ma-ati ajuta .