avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Activitate Nevrie

Activitate Nevrie

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu rezolvati nimic la primarie- serviciul respectiv nu are valoare
Eu sunt nascut in 1960 si pe certificatul meu de nastere este scris CNP-ul
Răspuns la discuția Scurgere apa Aer Conditionat...
De unde ati scos asta cu propietarii de la parter au in proprietate gradina din fata blocului? Este total fals! Proprietarii apartamentelor au in proprietate comuna amprenta blocului. Restul este proprietatea domeniului public.
" Terenul care se află în proprietatea proprietarilor clădirii, a blocului, este doar terenul aferent cladirii, adică terenul pe care se află construit blocul inclusiv, dacă există, acel brâu de beton de maximum 80 de cm. aflat la exteriorul clădirii și care este parte din structura clădirii.
Astfel, sarcina cu privire la întreținere și administrarea spațiului verde revine proprietarului adică primariei, care are un buget alcătuit din taxele și impozitele locuitorilor"
Mare greseala ati facut cand ati apelat la vreo agentie. in proportie de 99% sunt niste sarlatani care nu fac nimic. Eu am avut un apartament in centrul Bucurestiului pentru inchiriat si agentia, care m-a apelat la telefon in urma anuntului dat de mine pa un anume site "nu a inchiriat apartamentul timp de 3 luni" Practic s-a folosit de el dand anunturi de inchiriere la pret mult mai mare decat am vrut eu ca sa-l foloseasca ca exemplu pentru inchirierea altor apartamente. Am gasit in ziare si pe diverse siteuri poze cu apartamentul meu la pret dublu la inchiriere. Cand am aflat despre asta am rugat un prieten sa sune la agentie pentru vizionare si cand au ajuns acolo si au observat ca stiu despre excrocherie practice au fugit ca sa nu ia bataie. Am renuntat sa le fac dosar penal pentu inselaciune deoarece politia (mai bine zis militia) a spus ca ei nu se baga peste contractile incheiate intre o persoana fizica si o agentie........Romania este un sat fara caini unde NU EXISTA legi, si atunci cand exista NU SE RESPECTA! Reziliaza contractual cu agentia si da anunturi pe siteuri specializate.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Atentie! Costurile cu avocatul se recupereaza NUMAI daca judecatorul accepta suma ceruta de avocat!!!! Nu vorbesc din auzite- pe mine m-a costa avocatul 3000 lei si judecatorul a spus ca avocatul a cerut prea mult si mi-a aprobat numai 1200lei. Dar traim in Romania- totul este posibil..............
Nu rezolvati NIMIC la nici o primarie din Romania. Eu m-am lovit de ceva asemanator si de la primarie au spus ca nu se baga- sa ma adresez politiei sau instantei de judecata. Aia de3 la primarie sunt responsabili cu timpul liber si cu incasat salarii babane.....
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
In orice stat civilizat nu trebuie sa-ti vinzi casa ca sa angajezi un avocat care nu este sigur (si nici nu se forteaza prea tare) sa-ti castige un proces. Stiu despre ce vorbesc!
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asa cum se stie de mai multa vreme, sau mai bine zis de cand au aparut aceste "agentii" au aparut si excrocii. Dar din pacate excrocii si-au facut agentii imobiliare pentru mai multa credibilitate. Fapta de mai sus are incadrare juridica- inselaciune se numeste- Potrivit art. 244 alin. 1 Cod penal. Dar din pacate in Romania omul de rand nu este protejat de nimeni. daca depui vreo plangere la Politie (sunt militieni toata ziua- politie au altii......) poti astepta mai bine de 2 ani sa te anunte NUP-ul, si in instanta trebuie sa duci dovezi peste dovezi si te trezesti la sfarsit....adica 2-3 ani de amanari.....ca tu esti vinovat ca nu ai citit nustiu ce contract din scoarta in scoarta. NU MAI INCURCATI CU AGENTIILE IMOBILIARE. Da anuntul si raspunde la telefon- iesi mai ieftin sigur si eviti excrocherii de genul asta! Tu nu ai avut un eventual chirias- esti victima unei excrocherii!
Răspuns la discuția înregistrare la serviciu
Art. 911. -
Interceptările și înregistrările pe bandă magnetică sau pe orice alt tip de suport ale unor convorbiri ori comunicări se vor efectua cu autorizarea motivată a instanței, la cererea procurorului, în cazurile și în condițiile prevăzute de lege, dacă sunt date sau indicii temeinice privind pregătirea sau săvârșirea unei infracțiuni pentru care urmărirea penală se efectuează din oficiu, iar interceptarea și înregistrarea se impun pentru aflarea adevărului. Autorizația se dă de către președintele instanței căreia i-ar reveni competența să judece cauza în primă instanță, în camera de consiliu. Interceptarea și înregistrarea convorbirilor se impun pentru aflarea adevărului, atunci când stabilirea situației de fapt sau identificarea făptuitorului nu poate fi realizată în baza altor probe.......[ link extern ]
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
La primarie NU SE REZOLVA NIMIC. Un serviciu pentru nimic- te indruma catre instanta de judecata. Cel putin eu la Primaria sector 3 Bucuresti nu am rezolvat nimic- spun ca ei nu au nici o competenta. Doar plimba hartii de la un birou la altul. Singura rezolvare a abuzurilor este in instanta (bani multi la avocati, zeci de termene si slabe sperante sa recuperezi integral sumele cheltuite- vorbesc din proprie experienta)