avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Activitate Andrei22121

Activitate Andrei22121

Răspuns la discuția Permis
La mine s a întâmplat in 2018. Fiind din Suceava mi s au dus probele la INML iasi . Eu le am achitat integral, 1250 parca și la proces mi s au scăzut din cheltuielile de judecată avocata prezentând factura / chitanța . Dacă stăteam sa mi deconteze statul încă “stăteam “.

Ineu a scris:

andrei22121 , te rog sa imi spui unde ai facut aceste analize, fiindca eu am sunat la IML si la Timisoara si la Bucuresti si mi sa spus ca nu fac contra cost !

Răspuns la discuția Canabis la volan și deținere

User66ContSters a scris:

cat ti-au iesit analizele si ce valoare de referinta au avut analizele ? 50 ng/mL? poti scrie rezultatul aici ? ai cerut expertiza prin care se arata daca este consum recent? consumasei recent :P ?

Nu contează cât iese dacă e THC activ , parca am avut 300 și ceva ng/ml urina
In sânge Activ 3 ng/ml și inactiv 50 ng/ml sau ceva de genu . Analizele de sânge sunt cele mai relevante pentru stabilirea thc ului și destul de scumpe . Eu consumase cu 12 -14 ore înainte și mi a ieșit pozitiv la testul de salvia . Și pe perioada Probatiune am făcut 90 de zile zile munca in folosul comunității și consiliere psihologică 5 ședințe . Procurorul are dreptu de a te bagă intr un program antidrog In 48 de ore de la fapta , dacă te a găsit cu ceva la tine , sa dai bine la proces ca nu mai consumi . Eu nu am avut treaba cu programele anti drog . Dacă vrei mai multe detalii Da mi un mesaj sa vorbim in alta parte .
M-a sunat Politistu in cauza , cel care mi-a luat permisu si mi-a zis ca costa 1200 de lei (analizele )si daca vreau sa le platesc imi da un cont bancar sa depun banii pentru ele , sau sa astept pana " deconteaza statu" dar dura mult mai mult . M-a sunat prin februarie o luna dupa ce s-a intamplat fapta .
La proces procurorul a cerut cheltuieli de judecata 1600 ( dar prezentand dovada platii analizelor a scazut la 450 sau nu mai tin minte )
Pe 10 ianuarie 2018 mi-a fost luat permisul si voi putea sustine examenul pe 27 mai 2020 . Fa tu calculele
Răspuns la discuția Redobandire permis anulat
Deci dosar normal + copie hotararie in dosar . Mersi !
Buna ziua ,

Am fost condamnat in baza art 336 alin 2 la o pedeapsa de 10 luni inchisoare cu suspendare ( 2 ani si 4 luni ) . In mai se face 1 an de la data ramaneri definitive a hotarari judecatoresti .
Ce trebuie sa pregatesc pentru sustinerea examenului teoretic pentru categoria B ? Trebuie sa merg la politie sa-mi semneze hotararea judecatoreasca inainte sa-mi fac dosarul pentru examen ?

Multumesc !
Am patit si eu exact ca tine , Citeste topicu l asta sa vezi cum s-a terminat la mine
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Bafta !
La mine a fost undeva prin ianuarie 2018 si am fost audiat ca si suspect de catre politistul in cauza abia pe la jumatatea lui aprilie (2018) , rechizitoriu mi-a venit abia in noiembrie (2018), camera preliminara 29 ianuarie (2019) , data procesuluia fost pe 1 aprilie (2019 ) ,2 amanari ale pronuntarii ,25 aprilie si am primit condamnarea ce a ramas definitiva abia pe 27 mai 2019 (nu am fost acasa sa semenez ca am primit hotararea ) . Cam asa au fost evenimentele cronologic , bafta !

Ps : Eu mi-am platit singur analizele toxicologice 1100 lei , daca astepti sa iti plateasca statul , va dura mult mai mult .
Am primit de curand o condamnare cu suspendare pe art 336 alin.2 , ce mi-a ramas definitiva de 4-5 zile . Intrebarea mea e in legatura cu probatiunea , inca nu m-a sunat nimeni de la probatiune si nu am primit decat o copie a hotararii nimic altceva . Ce o sa se intample cand merg la probatiune , trebuie sa ma bage intr-un program de reabilitare in societate ( scria in Hotarare). Mi se vor face teste anti-drog sau ceva de genu ?
Multumesc !
Mi s-a anulat , Am primit o condamnare ce a ramas definitiva pe 9 mai 2019 , Deci am sa pot sa-l dau din nou incepand din data de 9 mai 2020 . Pana la finalizarea procesului penal a durat 1 an si 4 luni si mi-am platit singur analizele 1080 lei sau ceva de genu