Multumesc mult !! Si eu m-am gandit ca mai bine astept sa se calmeze , mai ales ca cei care au venit sa verifice reclamatiile ei si-au dat seama de realitate .
Mi-am rugat vecina sa-si toaleteze marul care sta cu crengile pe acoperisul meu , imi deranjeaza tiglele si imi infunda jgheaburile cu frunze . Pentru ca nu a vrut , am reclamat-o la primarie . Politistul comunitar s-a tinut de capul ei vreo doua luni . Pana la urma si-a chemat baiatul si a taiat cateva crengi de ochii lumii . De atunci se tin numai de reclamatii intrucat considera ca i-am facut de rusine . Cum as putea sa-i potolesc ? Multumesc !
Un muncitor angajat cu contract pe perioada nedeterminata isi da demisia dupa 12 luni de activitate .Daca se angajeaza pe perioada determinata poate obtine ajutorul de somaj la expirare ? Care ar fi perioda minima pe care ar trebui sa o efectueze pentru a avea dreptul la somaj ?
Cum se procedeaza in cazul in care exista 6 mostenitori la 2 ha de padure si unii dintre acestia nu vor sa-si plateasca impozitul anual si nici nu vor sa mearga la notar pentru impartirea proprietatii ? Multumesc
In perioada 1 ianuarie 2013 - 30 iulie 2014 angajatorul a acordat persoanelor cu functii de conducere spor sistematic pentru lucrul peste program, conform contractului colectiv de munca. In urma controlului curtii de conturi, s-a constatat ca angajatorul nu a intocmit documentele legale de acordare a sporului si a dispus recuperarea acestuia. Drept urmare, angajatorul a trimis scrisori persoanelor in cauza prin care le cere restituirea sumelor respective. Considerati ca angajatul care a primit acest spor conform contractului colectiv de munca trebuie sa restituie aceste sume? Va multumesc!