avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Activitate Banicasorinadrian93

Activitate Banicasorinadrian93

Nu am nicio șansă să achit, dar din experienta dumneavoastră se poate obține un termen de câteva luni pentru achitarea prejudiciului?
Bună seara. Fără sa întru prea mult în detalii aiurea va întreb cu respect:
Sunt în probațiune dintro cauza penala, am îndeplinit aproape toate masurile ce mi s'au cerut, adică munca în folosul comunității, curs de formare profesionala, program de conștientizare, vizite obligatorii, și nu am reușit sa achit suma ce reprezinta prejudiciul din dosar pana la data stabilita, adică luna mai 2020. Am primit o citație în instanta și consilierul meu de probațiune mi'a spus ca sunt chemat pentru nerespectarea achitării prejudiciului,
Ma puteți ajuta cu câteva cuvinte pe care le pot spune în fata instantei în încercarea de a obține un termen pentru plata prejudiciului!
Și cel mai important ce se va întâmpla în fata instantei, deși am respectat cu sfințenie celelalte masuri, se poate sa primesc pedeapsa cu executare din cauza ca nu am achitat prejudiciul?
Bună ziua. Pe scurt va întreb. Am o sentința definitiva în care sunt obligat sa fac un curs de calificare și munca în folosul comunității. Din cauza ca sunt angajat nu am putut face acel curs obligatoriu. Iar persoana care se ocupa de dosarul meu de la biroul de supraveghere a spus ca îmi face reclamație în instanta pentru nerespectarea acelei obligații. Ce pot păți în acest caz. Repet nu m'am putut duce la acel curs din cauza programului de la locul de munca
Da .este un dosar penal.am mai avut o condamnare de 1 an de inchisoare cu suspendare.condamnare primita in urma cu un an si ceva.si acum sunt judecat pentru alte cateva fapte care le-am comis in acelasi timp cu faptele pentru care am fost condamnat.si am cerut amanare sa imi angajez avocat dar nu imi permit sa dau atatia bani cat mi-a cerut un domn avocat
Intreb si eu ce se intampla daca am cerut o amanare pentru angajare avocat dar ulterior am realizat ca nu imi permit sa imi angajez unul.precizez ca m-am aflat la primul termen de judecata in acel dosar.
Mai pe romaneste sa spun asa...pot primi cu suspendare sau cu exacutare.avand in vedere ca faptele au fost comise in acelasi timp cu cele din primul dosar in care am fost condamnat
Am inteles.dar faptele care fac cauza celui de al2lea dosar au fost facute in acelasi timp cu faptele pentru care am fost judecat si condamnat in primul dosar.eu intreb !? Ce sanse sunt sa primesc pedeapsa cu executare in al2lea dosar sau pot primi inca o pedeapsa cu suspendare? Primul dosar a fost judecat in urma cu un an
In urma cu un an am fost judecat pentru mai multe fapte.furturi mai exact.am primit 1 an cu suspendare. In urma altor cercetari mi s-au mai gasit si alte fapte ( furturi ) din aceeasi perioada, si acele furturi s- au constituit in alt dosar in care sunt judecat acum. In urma celei de a2a judecati mai pot primi tot o pedeapsa cu suspendare?