avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Nerespectarea unei obligatii
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Nerespectarea unei obligatii

Bună ziua. Pe scurt va întreb. Am o sentința definitiva în care sunt obligat sa fac un curs de calificare și munca în folosul comunității. Din cauza ca sunt angajat nu am putut face acel curs obligatoriu. Iar persoana care se ocupa de dosarul meu de la biroul de supraveghere a spus ca îmi face reclamație în instanta pentru nerespectarea acelei obligații. Ce pot păți în acest caz. Repet nu m'am putut duce la acel curs din cauza programului de la locul de munca
Instanta poate sa revoce amânarea sau suspendarea, nu stiu despre ce este vorba ca nu ati spus şi sa dispuna executarea pedepsei.
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Ianuarie 2019
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neîndeplinirea obligații civile Banicasorinadrian93 Banicasorinadrian93 Bună seara. Fără sa întru prea mult în detalii aiurea va întreb cu respect: Sunt în probațiune dintro cauza penala, am îndeplinit aproape toate ... (vezi toată discuția)
Amânare aplicare a pedepsei Adix30 Adix30 Salut, am o sentința de 5 luni cu amânare a pedepseiPerioada de Probatiune 2 ani. Pt organizare jocuri de noroc. Totul ok pana aici ma duc la fiecare termen ... (vezi toată discuția)