Sunt asistent medical intr-un spital Covid. Sotia lucrează la OMV ca si casiera, de când lucrez cu pacienți Covid , soția a început sa aibă probleme la munca in sensul ca vor sa o concedieze, ba chiar sa ii desfacă contratul de munca pe motivul menționat mai sus. Credeți ca se poate face ceva in sensul asta?
Lucrez ca asistent medical in spital, am niste credite restante pe anul 2019. Conform politicii OAMMR erau 2 cursuri cu bani si unul gratuit anul trecut.Anul acesta ma rog de ei sa mi le recuperez cu bani pe toate...in fine. Din anumite motive s-a îngreunat obținerea creditelor necesare obținerii avizului de libera practica, desi am urmat 2 din cursuri.Cei de la spital ma amenința ca nu îmi dau banii pe Ianuarie pentru ca nu am avizul de libera practica.Va rog sa daca puteți sa îmi spuneți daca pot face ceva in sensul asta
Vreau sa cumpar dar sa si vand in acelasi timp o locuinta...de vandut am gasit un cumparator , dar cel de la care vreau sa cumpar vine in tara peste 2 saptamani...Se poate face un act intre mine si cel care vrea sa imi cumpere incat sa nu imi pierd cumparatorul in astea 2 saptamani?...Mentionez ca nu vreau sa il vand de pe acum ci in momentul in care si cumpar de la persoana care vine peste 2 saptamani. Multumesc anticipat!
In urma decesului tatalui meu , trebuie sa facem o dezbatere de mostenire pentru a recupera niste depozite bancare. Casnicia tatalui este a doua, din prima casatorie rezultand 3 baieti, la a-2a casatorie mama care m-a crescut are 2 fete care poarta alt nume decat noi baietii , dintr-o casatorie anterioara. Intrebarea este ce procentaj din dezbaterea mostenirii primim noi baietii si ce procent mama care ne-a crescut ?