avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cumpar o locuinta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cumpar o locuinta

Vreau sa cumpar dar sa si vand in acelasi timp o locuinta...de vandut am gasit un cumparator , dar cel de la care vreau sa cumpar vine in tara peste 2 saptamani...Se poate face un act intre mine si cel care vrea sa imi cumpere incat sa nu imi pierd cumparatorul in astea 2 saptamani?...Mentionez ca nu vreau sa il vand de pe acum ci in momentul in care si cumpar de la persoana care vine peste 2 saptamani. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 21:19, 8 Februarie 2018
Antecontract de vanzare-cumparare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren vandut de 2ori loredy1983 loredy1983 Vreau sa va intreb ceva : Acum 2 ani un prieten de-al meu a gasit sa vanda un teren de 10 h unor oameni , s-a facut in anul acela , respectiv in februarie 2006 ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina cu numai o parte din bani si restul la 1 saptamana. johnythelove johnythelove Buna ziua tuturor! Am o masina adusa din UK si vreau sa o vand. Am gasit un cumparator foarte disperat dupa masina probabil si din cauza pretului foarte mic ( ... (vezi toată discuția)
Antecontract vanzare/cumparare- denuntare Violeta68 Violeta68 Buna seara. Am incheiat in februarie 2016 un antecontract de vanzare/ cumparare a unui teren , am primit avans, termen de finalizare tranzactie 17 august 2016. ... (vezi toată discuția)