avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se poate desface un contract de vanzare cumparare ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se poate desface un contract de vanzare cumparare ?

Se poae desface un contract de vanzare -cumparare pe motiv can nu ii mai convine CE a cumparat...e vorba de un imobil
Ultima modificare: Vineri, 9 Martie 2018
cavalli35, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 09:21, 9 Martie 2018
Da. Intr-un anumit interval de timp de la data vanzarii si pentru motive bine determinate de lege. Exista o garantie a vanzatorului. Indiferent daca sunteti vanzator sau cumparator ar trebui sa va adresati unui avocat cu contractul si pretentiile dvs / ale celeilalte parti, fie chiar si pentru o consultatie.
Depinde care sunt motivele invocate....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de vanzare - cumparare poate fi atacat ? Dannyelle Dannyelle Buna ziua, am o mare nelamurire... Mama mea a ingrijit o vecina...o ajuta si cand era sanatoasa dar si cand a ajuns in spital. dansa, vecina voia sa ii lase ... (vezi toată discuția)
Cumparare imobil de la persoana executata silita Manu2 Manu2 Buna ziua, Am urmatoarea problema la care va rog sa ma ajutati cu lamuriri: asociatul meu a cumparat pe firma , in Ianuarie 2013 , un imobil , cu rest de ... (vezi toată discuția)
Revendicare imobiliara ContSters111707 ContSters111707 Am cumparat in 2004 un imobil de la o persoana care avea un litigiu pe acel imobil,am facut act la notariat,consemnandu-se acest litigiu in el.Intre timp ... (vezi toată discuția)