avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Activitate SimonaOnofrei

Activitate SimonaOnofrei

m-a bucurat mesajul de astazi despre avocatnet;

vedeti ca faceti dezacorduri intre subiect si predicat!

"prin legea..................se stabileste tehnicile.............."

pe forum nu mai intram ca nu-mi place, imi placea insa sa citesc stirile; acum insa.....................
nu imi place absolut deloc noul format al forumului; sincer eu nu mai inteleg nimic, pierd o gramada de timp sa-mi dau seama daca este mesaj nou, nu stiu cine l-a postat, nu stiu cine este/nu online decat cu pierdere de timp; este mult mai greoi, intru din ce in ce mai putin pe el si din ce si ce mai mult pe celalalt forum, si imi pare cu atat mai rau ca cat eu il deschidem cand ajungeam la serviciu si il inchideam, cu parere de rau seara; ce se intampla cu voi? noua ne pacea asa, ce dumnezeu urmariti? sau ce clienti cautati, daca noi va spunem ca nu ne place, ce mai asteptati?
imi pare rau ca trebuie sa spun asta, dar asta este adevarul; a devenit un site greoi si enervant;
chiar imi pare rau!!!!!!!!!!!

>Multumesc mult pentru comentarii, si pentru urari...
>
>Chat-ul o sa fie, dupa cum si Forumul de fata a inceput in ultimele zile sa isi schimbe infatisarea. Incercam sa facem cat mai multe lucruri si, sincer sa fiu, mi-am inchipuit ca meritam macar sa nu ne faceti nerusinati...
>
>Oricum, o sa ne tinem de cuvant pana la urma.
>
>Alin Popescu
Răspuns la discuția contr. de vanzare cumparare
sa se casatoreasca inainte!!!!!!!!!!!!

>x cumpara un imobil prin credit. y participa cu bani dar nu figureaza ca si cumparator. Ei vor sa se casatoreasca peste cateva luni si vor sa reglementeze situatia si in favoarea lui y, in sensul de avea si el aceleasi drepturi ca si x asupra imobilului respectiv.Se poate face ceva in aceasta situatie?
>Multumesc!
In biblioteca
Răspuns la discuția sentinta/litigiu de munca
Nu ai dreptul decat la cee ce este in sentinta.
Daca esti nemultumit, ai calea recursului.
Nu conteaza faptul ca nu s-a precizat o suma, daca aceasta poate fi determinata pe baza elementelor indicate de catre instanta.
Răspuns la discuția Intrebare semnatura electronica
Da, intereseaza.
Răspuns la discuția contractul de leasing
Au parere buna instantele
Mi s-a respins si recursul declarat la incheierea de respingere a cererii de investire cu formula executorie a contractului de leasing;
Concluzia : practica din Bucuresti a hotarat faptul ca, contractul de leasing nu necesita investire cu formula executorie fiind executoriu de drept.
Nu stiu cum este in tara;
Atentie insa, nu lasati sa treaca mai mult de doua luni inainte de a va recupera bunul pentru ca, tot practica a hotarat ca, pentru recuperarea ratelor de leasind trebuie sa mergi pe dreptul comun, contractul nefiind executoriu decat cu privire la recuperarea bunului.

Simona
Dar eu nu am spus ca asociatul imi presteaza mie servicii;
eu prestez pentru el si prestez efectiv;
As vrea sa-mi spuneti parerea voastra cu privire la urmatoarea situatie: un srl care are ca asociat unic o persoana juridica cu sediul in afara tarii poate incheia contracte comerciale cu asociatul sau unic ?
Daca da, trebuie acestea sa indeplineasca anumite conditii fata de contractele comerciale incheiate intre 2 societati comerciale care nu au nici o legatura de acest gen ?
Unde gasesc dispozitii legale in acest sens?
In afara de legea 31/1990.