avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Activitate mihavslelectro

Activitate mihavslelectro

Buna ziua,
Am cumparat un apartament si in contractul de vanzare cumparare apare si o cota indiviza de 9 metri patrati pentru cale de acces. Am divortat si-mi cere notarul ca in certificatul de atestare fiscala de la bugetul local sa apara si aceasta cota indiviza ca proprietate. Se poate asa ceva? E un bloc cu o curte in care toti avem cota parte. cei de la fisc mi-au dat doar pentru apartamentul aflat in proprietate nu si ptr bucatica de teren -cale de acces.
Răspuns la discuția Prima casa
Multumesc pentru promtitudine.


gi-jane2 a scris:

Puteti

Discuție Prima casa
Buna ziua,
Mai pot beneficia de programul prima casa daca in urma divortului el a ramas proprietar? Am luat apartamentul prin prima casa eu fiind coproprietar.
Multumesc pentru raspuns, sunt intradevar noxe.
Buna ziua,
Noi nu lucram intr-un mediu toxic, ar trebui sa facem denocivizarea?
Multumesc pentru raspuns.
Buna ziua,
Este prevazut in legislatie ca echipamentul individual de protectie trebuie curatat de catre angajator? Lucrez intr-un santier naval si avem electricieni, sudori si lacatusi
Răspuns la discuția casare EIP-uri


Intradevar nu stiu de ce se face atat de rar cand ar trebui sa se predea mai des, procesul de casare se face mai greu. Am sa fac o procedurapentru asta, multumesc de raspuns.
Discuție casare EIP-uri
Buna ziua,
Pentru salopetele si bocancii pastrati pentru casare exista vreo norma de depozitare a lor pana se caseaza? Atunci cand se caseaza trebuie numerate de catre personalul angajat la bucata? Mie mi se pare un focar de infectie, pentru ca lucratorii vin cu ele nespalate si le predau la magazine, in pastrare cate 1 an, pana se caseaza. Lucratorii nu trebuie protejati de aceste adevarate focare de infectie? Sau cum se procedeaza?
Răspuns la discuția microclimat birouri
Multumesc pentru raspunsul promt!