Buna ziua.
Ma numesc Delicostea Nicolae. Data nasterii 08.10.1960. In prezent sunt disponibilizat de la CFR. Din calculul facut de Casa de pensii Constanta reiese ca,la data de 21.08. 2017 am:
-total stagiu de cotizare realizat 44 ani 3 luni 9 zile din care:
- 11 ani 9 luni 1 zile in gr.I(Lg.3/1977)
- 4 ani 1 luni 5 zile in gr.II (Lg.3/1977).
Beneficiez de o reducere de 5 ani si 6 luni datorita conditiilor speciale si deosebite de muncca, conform raspunsului dat de Casa de pensii Constanta.
Va rog sa ma indrumati carui for superior ar trebui sa ma adresez pentru ca si stagiu de 4 ani 1 luni 5 zile in gr.II (Lg.3/1977) + cele 9 luni 1 zile in gr.I(Lg.3/1977) sa imi fie valorificate ( cu o reducere de cel putin 1 an), astfel incat sa pot beneficia de pensie in aprilie 2019 si nu in aprilie 2020.
Mentionez ca nu am terenuri, mostenite/cumparate. Detin o casa in Loc. Oltina Jud. Constanta pe 2000m2 care sa imi asigure existenta, insa nu am nici o sursa de venit pentru plata utilitatilor zilnice.
Există o lege care interzice unui înlocuitor de asistent coordonator, să ceară unității bugetare, achizitionarea unui aparat cu o valoare de peste 1000 euro? Asistentul coordonator caruia i se oprește si gestiune, este in c.o.
Bună seara.
Am obtinut Certificatul de urbanism insa există o Hotărîre locală care nu dă drept de A.C pentru balcoanle de la etajul superior fara corespondent.
Deasupra ese cerul.
Deoarece Societatea a executat parapetul balconului sub normativ, h=80 cm si nu 100 cm cum prevede Normativul caderii in gol, pentru constructia balcoanelor, etc., pot cere in instanță Societatii SH să imi schimbe imobilul cu unul cu normativele respectate?
Vă mulțumesc.
Bună ziua.
Salariații care isi desfășoară activitatea,in totalitate in sectoarele de sanatate HIV/SIDA si au avut ( in continuare nu se stie cat le v-or mai acorda conducerea spitalului) spor de conditii deosebit de periculoase intre 50 si 75 la sută, au șanse să fie incadrati la o grupa de muncă?
Dacă da, care este calea pentru rezolvare?
Vă mulțumesc.
Bună seara. Am închis un balcon S 1,10 m2 situat la et.8/8, balcon iesit in exteriorul pereților apartamentului, balcon fără acoperis si ÎNĂLȚIMEA parapetului 81 cm. Materialele sunt identice cu ale dezvoltatorului Solid House, de la care l-am achiziționat în 2016. Tâmplărie pvc + geam.
Motivul închiderii: NESIGURANȚĂ, Riscul caderii in gol. Au inchis 9 locatari. 6 am primit contravenție: - sesizare on-line-, amendă si desființarea balconului pentru lipsa autorizatiei de constructie. Am încercat inainte de a închide sa obtin A.C însă arhitectul sef al acestui imobil refuza să ne dea semnatura (aviz favorabil) pe un proiect executat de un alt proiectant pe motiv că nu este legal. Iar dumnealui, a afirmat că nu are timp de proiecte minuscule.
Vă rog să îmi spuneți, ce pot face să ies din postura de contravenient.
Vă mulțumesc.