avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 174 soluții astăzi
Forum Activitate IancuMaria96

Activitate IancuMaria96

Atunci cand imi schimb buletinul, ca urmare a schimbarii starii civile, trebuie sa fac din nou dovada domiciliului? Pentru ca eu si viitorul meu sot stam in chirie si avem domicilii diferite in buletin. Eu vreau sa imi pastrez domiciliul in orasul in care locuiesc doar ca prietenul care m-a luat in spatiu, nu va fi in tara ca sa mearga cu mine la SPCLEP.
Multumesc
Discuție Fise SSM si SU
Buna ziua,
Imi poate spune cineva cum se pastreaza propriu-zis in locatie fisele de SSM si SU? Am inteles ca se aplica amenzi daca nu sunt pastrate corespunzator, dar unii spun ca se pastreaza in dosare de carton, altii ca se gauresc si se pun in bibliorafturi, altii le tin in folii de plastic. Nu am gasit nicio informatie in acest sens.
Va multumesc!
Buna ziua!
Am absolvit in aceasta vara facultatea de Administratie Publica. Titlul de pe adeverinta de licenta este "Licentiat in Stiinte Administrative". Acum eu stiu ca studiile de drept nu pot fi echivalate in strainatate, dar ceea ce am absolvit eu nu e nici drept nici economie....ceva intre. Sotul meu a plecat in Germania si il voi urma cel mai probabil la sfarsitul anului, ca sa intregim familia. Ma intreb daca pot face ceva ca sa-mi echivalez studiile sau daca poate conta in vreun fel in strainatate ca am absolvit aceasta facultate.
Multumesc!
Răspuns la discuția Justificare plati online
Multumesc pentru raspuns
Nu este doar o idee. Lucrurile sunt puse la punct deja. Sotul meu lucreaza la aceasta firma si duce munca de convingere cu unii patroni de restaurante. Patronii sunt americani. Au stat deja "la masa discutiilor". Totul este pus la punct.....unii accepta, altii nu.

-Vă rog apăsați pe Răspunde, nu pe Citează, când vreți să postați un nou mesaj. Mulțumesc-
Răspuns la discuția Justificare plati online
Firma lucreaza cu mai multe restaurante. Exista un site, pe care sunt inscrise mai multe restaurante. De pe site se pot face comenzi online. Firma ridica comenzile de la restaurante si le livreaza clientilor la domiciliu. Comenzile se pot face pe site-ul firmei care livreaza, telefonic, sau direct la restaurant. Din moment ce se pot face comenzi online, ar fi dragut sa se poata si achita online, insa unii patroni de restaurante nu sunt de acord (spun ca nu pot justifica platile....din moment ce platile cu cardul le justifica prin acele bonuri ).
In urma platii, banii cuveniti restaurantului merg in contul lor bancar (pentru care le-am solicitat iban) iar comisionul firmei care livreaza merge in contul lor.

-Vă rog apăsați pe Răspunde, nu pe Citează, când vreți să postați un nou mesaj. Mulțumesc-
Răspuns la discuția Justificare plati online
Multumesc, ma puteti indruma catre o lege concreta pe care sa o pot studia?
Un anume patron de restaurant nu este de acord cu plata online, deoarece considera ca nu are cum sa justifice platile la ANAF in cazul unui control.

Buna ziua!
Cum se pot justifica platile online, efectuate de catre un client catre o firma, in cazul unui control ANAF?