Buna ziua! Mulțumesc frumos pentru răspuns. Va rog sa îmi spuneți care ar fi consecințele eventuale ?
Buna ziua! Am luat un credit de la un IFN și nu am fost atent că am luat pentru nevoi medicale cu toate că nu am avut nevoie și acum IFN-ul îmi cere acte doveditoare. Ce pot face in acest sens ? Mulțumesc
Buna ziua.
Contabilul meu, s a folosit de semnatura mea electronica și de documentele societatii, fara acordul meu, pentru a incheia diverse contracte de telefonie, cu achizitie de echipamente. Cum sa procedez in aceasta situatie? Multumesc
Buna ziua, am fost înștiințat de către banca ca am o poprire și deja mi s-au retras niște bani de pe cont. Întrebarea mea ar fi, luna viitoare când îmi intra pensia, exista vre-o șansa sa primesc mai puțin cu o treime de la casa de pensii și sa îmi mai oprească și banca încă o treime? Am auzit cazuri și as vrea sa știu cum se procedează intr-o situație de genul. Multumesc!
Se poate vinde casa fara cerificat energetic? Exista derogari de la legea LEGEA nr. 372/ 2005 pt.. case la tara?
am sechestru pe o mașină pe care trebuie să o duc la rabla. Mi-au pus notificare pe ea. Cum să procedez, că bani nu am să plătesc?!
Mulțumesc!