avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Activitate gcaramaliu

Activitate gcaramaliu

Okazii.ro are o platforma de magazine online in toata regula dar care sunt operate de persoane fizice, nu de firme. Produsele vandute sunt noi, dar fara factura sau garantie.
De multe ori in paralel exista si un magazin online operat de o firma care vinde evident cu factura, aceleasi produse.
Exemplu: [ link extern ]
E legala chestia asta?
Răspuns la discuția Clauza abuziva sau nu
Multumesc, asa o sa fac.
Răspuns la discuția Clauza abuziva sau nu
Da, scrie ca trebuie sa predau actele in original pana la lichidarea creditului. Intrebarea era daca au dreptul sa-mi ceara asa ceva.
Buna seara,
Am un credit auto la o banca. In contractul de credit am o clauza prin care ma oblig sa depun la banca pe toata durata creditului cartea de identitate a masinii si polita casco in ORIGINAL. Mentionez ca toate actele sunt pe numele meu.
Banca a inregistrat masina la arhiva de garantii mobiliare.
In primii trei ani de credit nu mi-au cerut actele, acum dupa toate certurile cu OUG50 mi le cer. Intrebarea mea este daca este legal sa-mi solicite acte originale care sunt pe numele meu.
Multumesc.
Salut,
Stie cineva ce prevede legea in cazul in care se livreaza un produs fara manual (nici macar in engleza) ?
Salut,
As vrea sa stiu daca se poate acorda certificat de handicapat pentru o persoana care nu vede deloc cu un ochi operat. Cei de la comisia medicala de expertiza au spus ca trebuie sa nu vada nici cu celalalt ochi in proportie de 70% sa se poata acorda certificat de handicapat. Asta este legea?
Multumesc!