Pentru a completa o declarație de renunțare la moștenirem , trebuiesc certificatul de deces si actul de identitate cu ultimul domiciliu al defunctului. Acestea trebuiesc legalizate? Menționez cel care renunța domiciliază in Canada si are dubla cetățenie. Multumesc
Pentru un cetățean cu dubla cetățenie , care nu mai are buletin de România ci doar pașaport, cum completează declarația de renunțare la moștenirea care ii revine in România, de pe urma defunctului sau tata?Trebuie sa declare in favoarea cui renunța?ce acte de la cel care renunța are nevoie?
O persoana cu dubla cetățenie , canadiana si romană, care trebuie sa facă o declarație de renunțare Pentru o moștenire, o poate completa cu datele din pașaportul canadian deoarece documentele românești sunt expirate?
La o luna de la căsătorie , după ce au încercat o săptămâna sa facă un copil, el a invocat ca nu se mai inteleg si in 24 de ore a luat hotărârea de a se despărți.Dupa aceea s-a dovedit ca este însărcinata . Pentru ca a pierdut o sarcina inainte nu s-a mai dus la servici( lucra pe vapor) iar acum are 5 săptămâni , vrea sa țină copilul ( pentru ca a suferit mult prima data) dar nu poate lucra. Aceasta este situația . Deocamdată de cand s-au despărțit ,de doua săptămâni el nu contribuie cu nimic si nu comunica cu noi.
Buna ziua! Socrul meu a murit si soțul meu nu a dezbătut mostenirea(fiind fiu unic).Apoi după doi ani a murit si sotul meu si eu ( fiind soția lui ) nu am dezbătut moștenirea nici acum. Din căsătoria noastră au rezultat doi copii. Întrebarea este, cat îmi revine mie ca soție din aceasta moștenire. Menționez ca este vorba de un apartament in Constanta. Va multumesc anticipat si va doresc o zi buna.