avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Declarație renunțare mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Declarație renunțare mostenire

O persoana cu dubla cetățenie , canadiana si romană, care trebuie sa facă o declarație de renunțare Pentru o moștenire, o poate completa cu datele din pașaportul canadian deoarece documentele românești sunt expirate?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 11:43, 15 Februarie 2018
Daca are domiciliul in Canada, da.
Da, poate completa cu datele din pasaportul canadian.Oricum sa mearga si la consulatul roman din Canada,declaratia de renuntare trebuie facuta in fata consulului roman,nu in fata notarului din canadian.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refacere pasaport romanesc cu mentiunea crds cassy cassy buna ziua ! o persoana care are dubla cetatenie (romana - canadiana) si careia i-a expirat de 4 ani pasaportul romanesc cu mentiunea cetatean roman cu ... (vezi toată discuția)
Renuntare la mostenire hlli hlli Renuntare la mostenire. Am o singura sora care traieste in Canada. Mama noastra a decedat de curand. Sora mea doreste sa renunte la mostenire. Nu avem ... (vezi toată discuția)
Rennoire pasaport romanesc expirat razvanmunteanu1 razvanmunteanu1 Buna ziua, Tatal meu locuieste in statul Florida, are cetatenie dubla romano-canadiana, pasaportul romanesc este expirat, nu detine buletin deoarece are ... (vezi toată discuția)