Buna ziua, as dori sa știu dacă in cazul unui contract de vânzare cumpărare între nepot și bunici cu uzufruct, nepotul devine proprietar direct după data contractului sau după moartea bunicilor?
De curând m.am angajant intr.un loc de munca nou,problema e ca aici îmi trebuie vechime pe studii superioare,la fostul loc de munca am fost încadrat referent grad III asistent,dar in fisa postului sunt încadrat pe studii superioare iar coeficientul salariul este acela din lista lor de ierarhizare pentru referent asistent cu nivelul studiilor S, as putea obține vechime pe studii superioare?
Buna ziua,as dori sa aflu si eu daca se poate trece de la funcția de referent (studii medii) la consilier (studii superiore) ca funcționar public,precizez ca am fost angajat ca referent cu toate că am studii superiore.
Poate acesta functie pe care o am este doar pentru studii medii..dar nu cred... bănuiesc că există o ierarhizare pentru studii..este in lege o anexă cu încadrarea dar nu specifica exact,sau nu îmi dau eu seama...
Buna ziua! Am si eu o nelamurire,sunt angajat in cadrul primariei,la compartimentul registru agricol,din 1 ianurie 2018,functia: "functionar cu atributii generale",cu studii superiore,universitatea din bucuresti,si sunt platit cu acelsi salariu ca unii colegi care au doar studii medii,cu contract tot de la 1 ianuarie 2018 si ei.Va multumesc!