Buna ziua, acum 3 luni am facut accident usor cu masina firmei, soldat cu pagube materiale fara victime, accidentul fiind din vina mea. Am incheiat amiabila cu celalalt sofer , masina firmei avand casco si rca valabil. Am deschis dosar de casco , care este in lucru. Lucrez la o firma de paza si doresc sa imi dau demisia peste 2 zile. Se poate sa ma dea in judecata si sa castige pentru ca am lovit masina?
La varsta de 16 ani impliniti fiul meu a condus fara permis, acrosand oglinda unei alte masini , neoprind la semnalul politistului si intrand intr-un stalp. Nu au existat victime. A fugit de la locul accidentului. Am fost a 2 zi la politie a declarat cele intamplate , recunoscand tot. Am platit oglinda celui acrosat , dansul mentionand ca nu are alte pretentii. Peste 2 saptamani este procesul, fapta s-a intamplat acum 3 ani , intre timp fiul meu obtinand permisul de conducere. Sunt sanse sa primeasca o pedeapsa care nu include inchisoarea(nici suspendare nici executare) si sa isi poata pastra permisul de conducere? Avem avocat , dansul spunand ca este posbil dar vreau sa aud si alta parere, daca se poate sau nu. Nu are alte antecedente penale.
Buna ziua, acum un an si cateva luni fiul meu a condus fara permis , nu a oprit la semnalul agentului de la Pol Rutiera , intrand intr-un stalp. A abandonat masina si a fugit ... Nimeni nu a patit nimic. Am mers pe recunoastere la politie , el fiind minor la data celei intamplate. Intre timp a obtinut permisul de conducere acum suntem in cursul urmaririi penale de catre procuror. As vrea sa stiu daca i se v-a anula permisul de conducere. Multumesc.