avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Conducere fara permis
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Conducere fara permis

Buna ziua, acum un an si cateva luni fiul meu a condus fara permis , nu a oprit la semnalul agentului de la Pol Rutiera , intrand intr-un stalp. A abandonat masina si a fugit ... Nimeni nu a patit nimic. Am mers pe recunoastere la politie , el fiind minor la data celei intamplate. Intre timp a obtinut permisul de conducere acum suntem in cursul urmaririi penale de catre procuror. As vrea sa stiu daca i se v-a anula permisul de conducere. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:36, 19 August 2018
Incercati sa ii angajati avocat ca sa fie aparat in urmarirea penala.
Daca va fi condamnat se va anula permisul.
Avocat este angajat dar nu prea isi da interesul , inafara de condamnare ce poate primi?

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Daca era minor la data savarsirii infractiunii, se poate lua impotriva lui o masura educativa neprivativa de libertate.
Multumesc pt ajutor

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Daca era minor la data savarsirii infractiunii, se poate lua impotriva lui o masura educativa neprivativa de libertate.

Marius Vi a scris:

Avocat este angajat dar nu prea isi da interesul , inafara de condamnare ce poate primi?

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Daca aveti avocat angajati discutati cu el.Bunuiesc ca orice avocat are un minim de experienta cat sa va poata lamuri in raport de dosar.
Depinde si cat l-ati platit ca sa isi dea interesul.

Este un aspect foarte important deoarece in functie de acest aspect isi da silinta si avocatul.
Probabil ca l-ati platit pentru audieri ceea ce nu inseamna nimic concludent deoarece avocatul ca sa isi dea silita trebuie sa faca mult mai mult de atat dar niciodata nu va face mai mult daca este platit doar pentru audieri.

Urgentarile finalizarii urmaririi penale si alte aspecte atipice sunt de fel foarte scumpe la avocati si sunt diferite de audieri.
Daca avocatul nu isi da silinta probabil ca nu a fost angajat pentru operatiuni juridice speciale.
Ultima modificare: Duminică, 19 August 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere fara permis. Marius Vi Marius Vi La varsta de 16 ani impliniti fiul meu a condus fara permis, acrosand oglinda unei alte masini , neoprind la semnalul politistului si intrand intr-un stalp. ... (vezi toată discuția)
Hartuit de politisti gelu_66 gelu_66 []in seara zilei de 04 07 2010 placutele de inmatriculare a 2 a zi am mers la pol sa vad motivul pentru care miau fost ridicate intorcinduma acasa am fost ... (vezi toată discuția)
Va rog urgent - conducere fara permis, dobandire ulterioara. ce se intampla cu permisul in acest caz? Catalina11 Catalina11 In luna ianuarie 2013 am fost prinsa conducand fara permis, in luna martie 2013 am dobandit permisul, astazi am primit o condamnare definitiva cu suspendare, ... (vezi toată discuția)