Avem o disputa cu vecinii asupra terenului nostru care este o parte ocupata de vecini.
Pentru ca au produs acte false , vecinii nu pot prezenta o schita a terenului dezmembrata.
Judecatoarea fiind cumparata nu accepta sa trimita expert sa ne masoare terenurile si sa stabileasca granita.
La Tribunal sunt toti mana-n mana :grefiere, avocati, judecatori, cunostinte etc toti din PSD.
Mentionez ca nu fac politica!
Am cerut stramutarea dosarului si nu ni s-a acceptat desi am avut motive intemeiate. Din cauza asta Presedinta Tribunalului este total impotriva noastra.
Simtim ca murim cu dreptatea in mana!
Suntem in faza de recurs. Poate cineva de buna credinta sa ne dea un sfat cum sa ne pregatim mai bine.
Avem voie sa aducem ,cand vom avea termenul stabilit, pe cineva de la Presa, TV etc.
Care sunt punctele cheie sa demonstrez ca eu sunt proprietar si nu ei. Avem CF etc Ei au doar inscrisuri de mana si acte false.
Au fost cativa experti cu ani in urma dar nici o schita nu seamana cu cealalta !? Ciudatenii, ciudatenii, ca la noi inRomania, din pacate.
Vecinii nostri ne-au ocupat o parte de teren abuziv. Din cauza coruptiei , la Tribunal s-a respins cererea noastra cu drept de apel in 30 zile la Baia Mare.
Avem acte beton, iar ei au falsuri.
Cine ne poate ajuta cat de repede posibil .
Cum sa alegem un avocat bun?
Poate cineva sa ma ajute cu un link sigur la titlul de mai sus? Multumesc
Mergem cu totii la vot si votam DA pentru familie. Nu este nimic politic, m-am informat bine.
AU Lucifer a scris:
:)
Personal, voi sta acasă.
Acest referendum nu are nicio treabă cu biblia, gay/lesbi, adopții, șamd. Singura treabă care o are, îndeplinită cu succes, divizarea societății, s-a vazut că "prinde la fraieri" astfel de subiecte.
cyan a scris:
Are scrisul prea mic...
cyan a scris:
@CLAUDIU LASCOSCHI, cu "pozitiile" chiar ati nimerit-o!! :)
As avea un amendament la poz.1, oare cum le citeste enoriasilor preotul din biblie cand descrie ce se intampla in Sodoma? O face parabole??
Cititi d-voastra din Sf Biblie si o sa gasiti explicatia.
Ce scrie in Codul Civil despre casatorie.? Votam DA pe 6 Oct?
Nu sunt sigura daca ati inteles ca s-au intabulat peste noi, cu falsuri si urmeaza sa fie trasi la raspundere cat de curand.
Apoi, nu ar fi trebuit sa ma instiinteze primarul si sa-mi inmaneze un document legal ?
Sa mai mentionez ca Viceprimarul,de fiecare data cand a spus ca vine acasa sa stea de vorba cu fratele meu, n-a venit niciodata.
Vicele a mai afirmat ca va face cararea publica si ne va da bani pe ea. CARAREA nu este o necessitate, pentru oameni, sunt doar interese, daca cineva poate sa-nteleaga.
Multumesc pentru raspuns oricum. Doamne Ajuta si o zi buna, ileana
Vecinul nostru de peste drum a trecut abuziv pe partea noastra, s-a intabulat peste noi pe o bucata de teren.
In prima instanta i-am castigat la proces, ei au deschis din nou proces si ne-au castigat. A deschis o carare intre noi si el cu scopul ca atrage mai multi oameni de partea lui ceea ce s-a si intamplat.
In ciuda faptului ca ne-a castigat el a doua oara, noi tot nu avem suprafata de teren ce scrie in acte. A castigat cu MITA.
Acum o luna noi am inchis cararea ca de fapt este terenul nostru. Viceprimarul a venit Luni si l-a lasat sa taie plasa de lemn ce am pus-o noi, si mai mult l-a lasat sa ne ingradeasca, asta fara sa ne instiinteze ca sa fim acasa. Au actionat ca lasii.
I-am dat in judecata si li s-a trimis citatie (cu Ordonanta de urgenta).
Eu sunt plecata din localitate si ma duc maine acasa sa vad ce-au facut nenorocitii.
Intrebare: Nu am sa ma pot abtine pana le vin citatiile in urma carora vor fi siliti sa ia gardul jos. Cum ajung acasa vreau sa fac tot gardul bucati.
Cum au avut curaj sa faca gard pe terenul meu fara sa ma instiinteze ?
Ce se intampla daca distrug tot gardul cum ajung acasa fara sa astept procedurile legale.
Au intrecut cea mai elementara masura de bun simt. Vreau sa le demonstrez ca eu sunt stapana acolo si nu ei cu Mita si Abuz.
Mentionez ca am avut-o pe mama acasa, noi toti am fost plecati si au umilit-o cum au vrut ei. Mama a ramas vaduva de la 40 de ani cu 7 copii.
Nu s-a mai recasatorit si-a pastrat cinstea si credinta . A murit in Decembrie la varsta de 94 de ani spovedita si impartasita dar cu supararea ca i-a fost smuls terenul miseleste.
I-am promis ca nu vom lasa asa cum vreau ei. Ne vom lupta cu orice pret.
Doamne Ajuta
Ce intrebari sa-i pun la Viceprimar pe Luni pentru abuzul pe care l-a facut.
Este important sa mai mentionez ca este drum la 50 de metri inainte de a incepe terenul nostru, mai este drum si la vreo 300 de metri dupa ce se termina terenul nostru si le mai trebuia o carare si la noi prin gradina. Este strigator la cer !!! Doamne iarta-i ca nu stiu ce fac!
Multumesc celor care citesc si voi aprecia toate comentariile.
Doamne ajuta & weekend placut !! ileana
Se pare ca sentinta a fost data pe 20 martie si eu nu am primit instiintare decat ieri 8 mai. Deci trebuia sa raspund in 20 aprilie. Ce fac acum, am sa trimit totusi raspuns chiar daca este tarziu.
Am fost chemata in instanta pentru divort dar nu mi s-a inmanat cererea, doar am aflat asta de la rude.
Am rugat instanta, in scris, sa amane data pt o perioada mai indelungata, fiind dupa decesul mamei mele, mi-am fost pierdut si actele etc
Instanta nu mi-a prelungit, asa ca a hotarat conform cu declaratiile mincinoase ale sotului.
Nu am primit instiintarea la timp, sa fac recurs, in termen de 30 zile.
Hotararea a fost pe 20 marti e, iar eu am fost instiintata pe 8 mai 2018 (adica ieri).
Ce pot sa fac acum - am multe de spus in ce priveste modul de abordare al sotului cat si datoria celor care fac instiintarile.
E valabil sa depun acuma plangerea?
Martorii au fost 2, de ce s-a prezentat numai 1 ? Se poate lua decizia numai dupa declaratiile unuia?
De ce nu s-a scris si ce a declarat martorul, doar ca a fost prezent?
Ce ma puteti sfatui
Multumesc mult, Doamne Ajuta !