avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum sa ma pregatesc mai bine pentru o contestatie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum sa ma pregatesc mai bine pentru o contestatie

Avem o disputa cu vecinii asupra terenului nostru care este o parte ocupata de vecini.
Pentru ca au produs acte false , vecinii nu pot prezenta o schita a terenului dezmembrata.
Judecatoarea fiind cumparata nu accepta sa trimita expert sa ne masoare terenurile si sa stabileasca granita.
La Tribunal sunt toti mana-n mana :grefiere, avocati, judecatori, cunostinte etc toti din PSD.
Mentionez ca nu fac politica!
Am cerut stramutarea dosarului si nu ni s-a acceptat desi am avut motive intemeiate. Din cauza asta Presedinta Tribunalului este total impotriva noastra.
Simtim ca murim cu dreptatea in mana!
Suntem in faza de recurs. Poate cineva de buna credinta sa ne dea un sfat cum sa ne pregatim mai bine.
Avem voie sa aducem ,cand vom avea termenul stabilit, pe cineva de la Presa, TV etc.
Care sunt punctele cheie sa demonstrez ca eu sunt proprietar si nu ei. Avem CF etc Ei au doar inscrisuri de mana si acte false.
Au fost cativa experti cu ani in urma dar nici o schita nu seamana cu cealalta !? Ciudatenii, ciudatenii, ca la noi inRomania, din pacate.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu va poate sfătui nimeni fără a consulta dosarul dvs.Daca ati avut av puteti merge pt o a doua opinie la alt avocat ,daca nu ati avut avocat atunci soluțiile pronunțate nu ar trebui să va mire,astfel de cauze necesita ajutor de specialitate.Pierzand în fond și apel sansele dvs sunt oricum mici în recurs unde se vor discuta doar probleme de drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Granituire si drum de servitute (conflict intre vecini) nelyiuly nelyiuly Buna ziua. Am o mare problema si nu stiu cum sa o rezolv, sper din suflet sa primesc un sfat de la dumneavoastra care sa imi fie de ajutor. Am un proces pe rol ... (vezi toată discuția)
Probleme nesolutionate de expertul judiciar rodica321 rodica321 Am solicitat o lucrare de expertiza judiciara (asupra unui teren) in cazul unui proces civil. Expertul judiciar nu a dat nici o solutie la cele solicitate de ... (vezi toată discuția)
Expertiza judiciara topografica Iondalea Iondalea Sunt parat intr-un dosar de granituire si as dori sa mi spuneti daca as putea depune o expertiza judiciara topografica pe cheltuiala mea, deoarece expertul ... (vezi toată discuția)