Am fost chemata in instanta pentru divort dar nu mi s-a inmanat cererea, doar am aflat asta de la rude.
Am rugat instanta, in scris, sa amane data pt o perioada mai indelungata, fiind dupa decesul mamei mele, mi-am fost pierdut si actele etc
Instanta nu mi-a prelungit, asa ca a hotarat conform cu declaratiile mincinoase ale sotului.
Nu am primit instiintarea la timp, sa fac recurs, in termen de 30 zile.
Hotararea a fost pe 20 marti e, iar eu am fost instiintata pe 8 mai 2018 (adica ieri).
Ce pot sa fac acum - am multe de spus in ce priveste modul de abordare al sotului cat si datoria celor care fac instiintarile.
E valabil sa depun acuma plangerea?
Martorii au fost 2, de ce s-a prezentat numai 1 ? Se poate lua decizia numai dupa declaratiile unuia?
De ce nu s-a scris si ce a declarat martorul, doar ca a fost prezent?
Ce ma puteti sfatui
Multumesc mult, Doamne Ajuta !
Se pare ca sentinta a fost data pe 20 martie si eu nu am primit instiintare decat ieri 8 mai. Deci trebuia sa raspund in 20 aprilie. Ce fac acum, am sa trimit totusi raspuns chiar daca este tarziu.
Bună ziua!
Puteți formula apel în termen de 30 zile dacă nu sunteți mulțumită de soluția instanței!
Însă este important să vă gândiți dacă nu este redundantă promovarea acestuia, să analizați ce ați solicitat și nu ați primit, nu are sens să faceți apel din orgoliu.
Pt un sfat pertinent este necesară o prezentare exhaustivă a situației de fapt, sens în care este recomandabil să luați legătura cu un avocat, fie dintre consultanții de pe avocatnet.ro, fie din tabloul avocaților.
Cu stimă!