avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Activitate Manguroberto@gmail.com

Activitate Manguroberto@gmail.com

Eu vreau sa spun ca după succesiune am depus Hotărârea judecătorească și am fost înscriși în Registrul de evidenta fiscala Atât soția cât și eu având calitatea de coproprietar ,când am depus documentele pentru intabulare am depus și Certificatul de atestare fiscala în care santem trecuți amândoi ca coproprietar.Eu întreb de ce în cartea funciara nu este trecut modul de dobândire moștenire prin succesiune în cota de 1/2 asa cum este corect.
Și atunci de ce în încheierea de carte funciara este menționat faptul ca se intabulata dreptul de proprietate mod de dobândire hotărâre judecatoreasca cota 1/1 bun comun și nu specifica nimic de mostenite.
Bună ziua,eu împreună cu soția mea în timpul căsătoriei am fost numiți într-un testament legatari cu titlul particular sa primim o casa și un teren.Dupa decesul autorului am dezbătut succesiunea în justiție, instanta nea admis acțiunea și a constat ca atât eu cât și soția santem mostenitori testamentari ai defunctului, și a dispus ieșirea din indiviziune dintre mine soție și copii defunctului și a dispus atribuirea către mine și soție a bunurilor lăsate prin testament.
Am primit Hotărârea instantei atât eu dar și soția.As dori să-mi spuneți aceste bunuri sant bun comun sau moștenire a fiecăruia.
As dori un răspuns din partea unui avocat dacă se poate
Venitul bunici este al ei,eu trebuie sa o întrețin conform contractului de întreținere,cum sa se bage venitul ei,ia acel venit poate să-l dea cui dorește,venitul ei nu se ia în calcul la întreținerea casei.
As dori să-mi spuneți cei care cunosc legea,eu am un contract de întreținere al unei Bunici și as vrea sa bag actele pentru ajutorul de incalzire ,sant obligat sa trec venitul bunici mele în cerere dacă eu o am în întreținere.
În contract eu trebuie sa o întrețin cu medicamente, hrana,caldura haine chiar dacă are venit, sper ca venitul bunici nu trebuie sa fir trecut ca venit în gospodărie pe data ce eu am obligația s-o întrețin.
Aștept răspunsul dumneavoastră.
Bună ziua, as dori sa știu și eu ,pot sa deschid acțiune civila împotrivă unei persoane care a depus o plângere la parchet împotrivă mea pentru Distrugere, Amenințare, pe parcursul cercetărilor am devenit din suspect inculpat, nu miam recunoscut faptele de care eram acuzat,după trei ani de chin și suferințe psihice ale mele ,partea vătamată sia retras plângerea fără sa aibă desface cu mine.eu pot sa cer despăgubiri celui care ma reclamat.
Doresc sai anulez viza de reședință

georgiana.td a scris:

Doriți să o evacuați din imobil sau să îi anulați viza de reședință ?

Vreau sa anulez viza