avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1426 soluții astăzi
Forum Activitate gratimone

Activitate gratimone

Buna ... sunt angajata si vreau sa imi fac cumva munca legala... noi facem polish auto..... avem din ce in ce mai multi clienti..... si vreau sa fac cumva munca asta mai legala..... va rog sa imi spuneti cum procedez,,,, nu stiu cum sa fac munca asta mai legala.... din cate am inteles daca sunt angajata nu pot sa ma fac PFA?....Mi sa spus sa imi deschid SRL..... Va rog sa imi dati raspunsuri concrete nu sa va dati cu parerea ca nu am habar de chestiile astea de aceea intreb. multumesc frumos
Răspuns la discuția sarcina
multumesc frumos . multumesc.
Răspuns la discuția sarcina
cu siguranta voi anunta si angajatorul. deci pot pleca linistita la noul job fiind insarcinata... nu imi pierd indemnizatia..? de asta eram foarte speriata pentru ca nu m-am mai confruntat cu asemenea situatie. multumesc frumos.
Discuție sarcina
ceau, vreau sa imi schimb locul de munca... acum sunt angajata si vreau sa plec la alta firma .. sunt insarcinata in 4 saptamani...ma afecteaza cu ceva la indemnizatie? sau trebuie sa anunt angajatorul de la primul interviu? sper ca ma exprim corect... ati putea sa ma luminati?... multumesc.
Buna , fratele meu are 2 dosare deschise pe rol . conducere fara permis auto. nu a avut niciodata. un proces este la Judecatoria din Motru ,iar altul este la Judecatoria din Timisoara. ce dumnezeu sa intampla cu el? procesele inca nu sau finalizat si nu stie o judecatorie de cealalta ... de faptele comise de fratemiu. 2 fapte comise in acelasi an 2017. multumesc frumos.
multumesc frumos .
buna, fratele meu a condus fara permis nu are deloc deloc permis de conducere, ia venit citatie impreuna cu un domn politist acasa sa se prezinte la tribunal in Motru pentru judecata faptei. el e plecat in strainatate ... nu vrea sa vina deloc sa se prezinte la proces. ce se poate intampla ce pedeapsa primeste pentru aceasta fatpa.? multumesc frumos.