avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... infractiune, neprezentare la citație, consecințe
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

infractiune, neprezentare la citație, consecințe

buna, fratele meu a condus fara permis nu are deloc deloc permis de conducere, ia venit citatie impreuna cu un domn politist acasa sa se prezinte la tribunal in Motru pentru judecata faptei. el e plecat in strainatate ... nu vrea sa vina deloc sa se prezinte la proces. ce se poate intampla ce pedeapsa primeste pentru aceasta fatpa.? multumesc frumos.
Ultima modificare: Marți, 20 Februarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: gratimone , utilizator 16:08, 20 Februarie 2018
Daca nu se prezinta poate sa primesca o pedeapsa cu executarea in regim de detentie.
multumesc frumos .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto, fara permis de conducere. Claudiu Daniel Claudiu Daniel Buna ziua, Am si eu o nelamurie, am un prieten care a condus o masina si a facut accident (fara victime sau pagube materiale, singura distrugsa fiind masina ... (vezi toată discuția)
Am condus cu permisul suspendat si nu inteleg ce pedeapsa am primit! ciprianttr ciprianttr Am condus cu permisul suspendat dupa expirarea dovezii de 15 zile. In declaratia mea si a celor 2 scrie ca nu stiam ca dovada expirase asta la indemnul ... (vezi toată discuția)
Refuz recoltare probe biologice streetwis3 streetwis3 Buna ziua. Am si eu o nedumerire si nu mai stiu la cine sa apelez. Sa va povestesc ce s-a intamplat. In ianuarie am fost cu un prieten la o discoteca si am ... (vezi toată discuția)