avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am condus cu permisul suspendat si nu inteleg ce ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am condus cu permisul suspendat si nu inteleg ce pedeapsa am primit!

Am condus cu permisul suspendat dupa expirarea dovezii de 15 zile. In declaratia mea si a celor 2 scrie ca nu stiam ca dovada expirase asta la indemnul domnilor politisti. Mi s-a spus ca trebuie sa astept o citatie de la tribunal care vine in 2 sapt-1 luna si sa ma prezint la tribunal sa ma duc la un procuror sa imi dea o amenda de la 200 la 500 ron. Nu am primit nici o citatie si in cateva zile ar trebui sa se incheie perioada suspendarii initiale de 30 de zile. Tin sa mentionez ca sunt incepator iar domnii politisti mi-au zis ca am scapat usor.
deocamdata nu ai primit nici o pedeapsa...urmeaza sa primesti o pedeapsa cu amenda administrativa...cand iti expira perioada de 30 zile, te poti duce la parchet sa iti dea o dovada de prelungire lunara sau rezolutia eventual daca este gata ... te vor indruma de la parchet ce sa faci mai departe

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgentarea solutionarii cauzei ovidiussmmi ovidiussmmi Buna Ziua,,,,Am facut si eu un accident cu auto victima si in urma accidentului mi sa retinut permisul in vederea cecetarilor, la 2 luni si ceva dupa accident ... (vezi toată discuția)
Se poate prelungi o dovada de circulatie dupa expirare? rbe rbe Buna ziua, in luna aprilie am fot implicat intr-un accident de circulatie in care eu am fost de vina pentu ca n-am acordat prioritate. Celalalt sofer a ... (vezi toată discuția)
Politia rutiera a trimis cererea mea in instanta, cum pot sa-mi recuperez permisul? benga112 benga112 #-o#-o#-o Pe data de: 24.03.2012 mi-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioada de 30 zile. si o amenda de 120 lei. Pentru depasirea interzisa. Pe data ... (vezi toată discuția)