avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sarcina
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sarcina

ceau, vreau sa imi schimb locul de munca... acum sunt angajata si vreau sa plec la alta firma .. sunt insarcinata in 4 saptamani...ma afecteaza cu ceva la indemnizatie? sau trebuie sa anunt angajatorul de la primul interviu? sper ca ma exprim corect... ati putea sa ma luminati?... multumesc.
Ultima modificare: Joi, 21 Februarie 2019
gratimone, utilizator
Cel mai recent răspuns: gratimone , utilizator 11:12, 22 Februarie 2019
Schimbarea locului de munca nu va afecteaza dreptul la indemnizatie ...va trebui sa anuntati si noul angajator ca sunteti insarcinata.
cu siguranta voi anunta si angajatorul. deci pot pleca linistita la noul job fiind insarcinata... nu imi pierd indemnizatia..? de asta eram foarte speriata pentru ca nu m-am mai confruntat cu asemenea situatie. multumesc frumos.
Nu va pierdeti dreptul la indemnizatie .... cele 12luni eligibile pentru CCC pot fi cumulate din mai multe situatii.
multumesc frumos . multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insarcinata dupa doua luni de cand mi-am schimbat locul de munca Alice85 Alice85 Buna ziua! Am fost in concediu crestere copil pentru doi ani dar am gasit un serviciu mai avantajos asa ca dupa ce a trecut 1an am inceput serviciul la noul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pt mame teglaslevente teglaslevente Buna ziua ! La locul meu de munca s-au facut disponibilizari si din nefericire si eu am ramas fara loc de munca dar cu somaj. Vreau sa va intreb daca raman ... (vezi toată discuția)
Actul aditional de schimbare a numelui firmei afecteaza indemnizatia de maternitate? MirelaDorobantu MirelaDorobantu Buna ziua In august 2016, nora mea s-a angajat cu un contract de 4 ore la o firma. Din aprilie, contractul s-a schimbat pe 6 ore. Tot atunci ea a ramas ... (vezi toată discuția)