avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Actul aditional de schimbare a numelui firmei ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Actul aditional de schimbare a numelui firmei afecteaza indemnizatia de maternitate?

Buna ziua

In august 2016, nora mea s-a angajat cu un contract de 4 ore la o firma. Din aprilie, contractul s-a schimbat pe 6 ore. Tot atunci ea a ramas insarcinata. Acum a fost anuntata ca firma isi schimba numele si ca vor fi facute alte acte cu nou nume (nu stiu daca sunt aditionale). Probabil ca pe acestea ea va aparea ca incadrata din luna in care semneaza actul aditional... Ar vrea sa stie in ce fel o afecteaza aceasta schimbare a numelui firmei in ceea priveste indemnizatia de maternitate.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:54, 30 Mai 2017
Actul aditional de schimbare a numelui firmei nu afecteaza dreptul la indemnizatia de maternitate.
Va multumesc pentru raspuns. Am uitat sa precizez ca in acest timp i s-a marit salariul. I se ia in considerare marirea in vederea calcularii indemnizatiei de maternitate? Va multumesc si-mi cer scuze ca revin cu o alta intrebare.
Se iau in calcul veniturile realizate in cele 12 luni eligibile pentru CCC anterioare datei nasaerii copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre maternitate Laszloclsudia Laszloclsudia Bună ziua sunt insarcinata în 5 luni și sunt angajat de la 29 noiembrie 2016 din 3 iulie 2017 o sa intru în concediu de risc maternal vreau sa știu ... (vezi toată discuția)
Sarcina gratimone gratimone ceau, vreau sa imi schimb locul de munca... acum sunt angajata si vreau sa plec la alta firma .. sunt insarcinata in 4 saptamani...ma afecteaza cu ceva la ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului Romycriss Romycriss Sunt angajata din data de 2 noiembrie 2015 cu contract pe nedeterminat si este primul serviciu in Romania (pana acum am lucrat fara contract in afara tarii) ... (vezi toată discuția)