Bună ziua sunt insarcinata în 5 luni și sunt angajat de la 29 noiembrie 2016 din 3 iulie 2017 o sa intru în concediu de risc maternal vreau sa știu acesta se ea in calcul la indemnizația de maternitate... am mai lucrat anul trecut 6 luni doar câte 6 ore pe zi.... eu va trebui sa nasc pe 23.11.2017 oare o sa pot Lua maternitate sau ce pot sa fac în cazul acesta...mulțumesc
Persoanele care, în ultimii 2 ani anteriori datei naşterii copilului, au realizat timp de cel puţin 12 luni venituri din salarii şi asimilate salariilor, venituri din activităţi independente, venituri din activităţi agricole, silvicultură şi piscicultură, supuse impozitului pe venit sau s-au aflat intr-una din situatiile asimilate prevazute de lege pot beneficia de indemnizatia pentru CCC.
Perioada in care va aflati in concediu de risc maternal se ia in calculul celor 12 luni eligibile pentru CCC.
Deci se ea in considerare concediu de risc maternal ca și luni lucrate pt maternitate se ea tot pana în ziua în care se naște copilul...ca asta nu inteleg ...puteți fi mai explicit va rog
Indemnizație copil
Leea91
Buna seara. Sunt gravida in 2 luni. Si astăzi am aflat că nu vor să îmi prelungească contractul de muncă. Ar trebui să nasc în iulie 2017.Doresc să ... (vezi toată discuția)
Concediu in sarcină
Panpab
Lucrez de7 luni, sunt însărcinată in 3 luni si o sa intru in concediu de risc maternal din cauza unor probleme in sarcina,dupa aceste 120 de zile voi intra ... (vezi toată discuția)