avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1724 soluții astăzi
Forum Activitate Marinel@

Activitate Marinel@

Răspuns la discuția Ccc
Nu.eu nu am lucrat.kam niste probleme de sănătate.nu am lucrat niciodată....
Discuție Ccc
Buna ziua... soțul este în creștere copil...in iulie face fata 2ani... dacă nu se întoarce la serviciu .înainte că copilul sa facă 2ani.cu 2luni înainte...eu fiind însărcinată cu al doilea copil..nasc in octombrie.anul acesta.... pierde indemnizația.sau ia tot atâția bani k la primul...? Se poate duce doar din iulie până în octombrie... pană nasc..și să intre din nou în creștere copil?ia tot bani ca la primul?ce acte trebuie? mulțumesc frumos și sper k ați înțeles ce am vrut să scriu...
Dacă deschid o mică firmă cu 3 angajați îmi afectează pensia de handicap grad 2 accentuat permanent? Mulțumesc mult.
Răspuns la discuția Act
Si acolo se poate vedea dacă este trecut altcineva?
Discuție Act
Unde poate tata sa se intereseze de actul casei și să vadă dacă băiatul lui(fratele meu)dak sa trecut el la proprietar.prin falsă semnătură.profitand k tata era în spital.operat la cap.si nu mai știa ...nimic..bănuim că așa a făcut dar să știm sigur...k nu mai găsim actul casei original.doar copia...nu mai este în acte.unde știam... Mulțumesc mult...și aștept răspuns
Discuție Ccc
Dacă sunt in ccc si îmi deschid un pfa..am vreun beneficiu.adik de vreun spor.ceva?si pierd indemnizația ccc?
Discuție Ccc
In cat timp d la nașterea copilului se depun actele pentru indemnizație creștere copil...?si daca intră soțul in creștere.copil .in cat timp se depun actele?
Discuție CCC
In cat timp după nașterea copilului se depun actele pt indemnizație creștere copil..? Eu având doar o pensie d handicap grad 2...si cu cat la sută se calculează.?nelucrând .având doar pensia..
Am pensie handicap.grad 2.accentuat..polineuropatie senzitiva...nu am lucrat...ma pot/face.incadra si in pensie de invaliditate/boala...?ce acte trb?
Discuție Ccc
Dak intră soțul in creștere copil.. poate in timpul ăsta d 2 ani.sa își deschidă o afacere.adică un pfa ?