avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Activitate Vane42

Activitate Vane42

Buna ziua!
De ceva timp sunt victima hărțuirii online, in special a calomniilor si imprăștierii de informații false cu scopul de a ma denigra.
Intrebare: pot actiona in judecata, sau face plângere la politie autorilor, având cunoștință despre identitatea lor, dovezi clar constând in printuri ale postarilor pe facebook si mesajelor private? As dori să stiu pașii ce-i am de urmat și unde se incadreaza legal aceste fapte!
Mulțumesc!
Wow!! Dle nistorsc, dumneata in calitate de ce iți dai cu părerea? Din răspunsul dumitale e evident că habar nu ai de subiect și nici de legi! Citeste legea mai intâi, documenteaz-ate temeinic, apoi da-ti cu parerea la subiecte care, in mod clar, te depășesc! Legea nu numai ca il obligă sa o primeasca la munca, ba chiar il va si sanctiona urât pt tergiversare sau refuz!! Nu poți concedia o gravidă, sau o proaspătă mămică aflată in concediul de crestere a copilului. ;) Dupa cum am spus, iti sugerez sa te informezi inainte de a induce in eroare utilizatorii.
Stimata doamnă, HPV nu este HIV, dar cu siguranță este o boală cu transmitere sexuală. Nu sunt avocat, dar sunt medic, așa că vă recomand să faceți un set complet de analize la un spital de specialitate, iar cu rezultatele să vă adresați instanței. Si ca o remarcă personală, v-aș recpmanda să luați in seama numai raspunsurile specialistilor, utilizatori precum dl Viorel nu au nicio calificare, nici vreo competență pentru a vă oferi răspunsuri pertinente sau soluții viabile, din contră, modul dumnealui de exprimareevidențiaza clar serioase lacune de educație.
Succes!!
Dle Viorel, din ceea ce scrieți și cum scrieți, este evident faptul că nu aveți nicio pregătire școlară solidă, cu atât mai puțin vreuna in domeniul dreptului, sau al medicinii, deci ar fi interesant de știut pentru care motiv ati ales șa rașpundeți. Greseli gramaticale din greu, presupuneri si datul cu părerea, atât conțin comentariile dvs. Nu este deloc relevant pt dna in cauză ce credeți sau nu credeți dvs, pentru că, repet, nimic nu vă califică să vă dați cu parerea! Nu cunoasteți persoana in cauza, nu puteti vorbi in numele lui ca nu credeti dvs ca ar fi infectat-o in mod deliberat sau nu! Acesta este un forum unde se cer parerile specialistilor, nu ale parerologilor, deci, cu tot respectul, pe viitor abtineti-va sa mai raspundeti utilizatorilor care cer sfaturi competente, iar dvs le oferiți păreri, iar aceste păreri sunt extrem de păguboase și fara nicio legatura cu realitatea. De asemenea, v-aș sugera să va puneți la punct cu gramatica, ortografia și limba română, pentru că aveți lacune grave! Lăsați specialiștii să ofere soluții. Mulțumim de înțelegere!
Nu mai bine tăceai? Știi ce inseamnă premeditare? Evident că nu! Din moment ce nu ai pregătire juridică și nici măcar ceva cultură generala in sensul ăsta, mai bine taci!